Öneri 1500-2000 TL Bandında Android Telefon Önerisi

redmi 9t 6gb ram versiyonu vardı türkiyede yok imei attırırsın

Poco M3pro 6ram 64gb nasıldır?​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ikinci elden iPhone 7 aldım, memnunum. İkinci ele yönelebilirsin, sıfır olarak Realme C21 ve Realme C25'e bakabilirsin.
iOS aktif kullanıyorum zaten, android lazım.

Örnek olarak atmıştım zaten. Bu bütçede 0 olması şart değil. Ki zaten 0 alınırsa çöp alınır. En fazla 2500'e kadar ne alınabilir?
dediğim gibi xiaomi poco gibi telefonlara bakabilirsin yada aklıma şu geldi samsungun "m30s sanırım bir telefonu vardı ama m ile başlıyordu,

demek istediğim şu samsungun o modelindeki telefonun bataryası çok fazla 6000mah civarı bir şey alırsan bunu almanı tavsiye ederim, hem getir uygulaması vs diyorsunuz şarj ön planda

dediğim gibi xiaomi poco gibi telefonlara bakabilirsin yada aklıma şu geldi samsungun "m30s sanırım bir telefonu vardı ama m ile başlıyordu,

demek istediğim şu samsungun o modelindeki telefonun bataryası çok fazla 6000mah civarı bir şey alırsan bunu almanı tavsiye ederim, hem getir uygulaması vs diyorsunuz şarj ön planda
M30S hiç sevmiyorum. aşırı iğrenç. Eskiden kullandım 1 ay sonra sattım.

ADAM YA ! Hangisini öneriyorsun? Üstüne 100-200 koyup m3 veya m3pro ne dersin?

1500-2000 TL bandında Android olması şart. Sadece iş için kullanılacak oyun vb performansı önemsiz, iş uygulamasında kasmasın yeter.

Kafamda bu var

Sizce alınır mı? Bu fiyata neler alınabilir?

@Evil Belief
Gm 20 kullanıyorum ilk çıktığında almıştım gayet memnunum öneririm veya gm 21 plus alabilirsiniz kardeşimde reeder p13 blue 2021 var aşırı yavas arayüzü bile kasıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,766
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri