1500-2000 TL Bisiklet Önerisi

krammer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
615
Bütçe
2000
Benim Boy 1.74 Kilo 82

Bisiklet konusunda bilgim yok 10 yıl kadar önce çok ilgiliydim ama şuan her şey değişmiş. Bu yüzden bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Bisikleti kendim için alacağım ama kardeşim de sürer diye çok büyük bir bisiklet olsun istemiyorum.
Genellikle düz ve küçük yokuşların olduğu yollarda süreceğim.

Kardeşimin Boyu: 1.55 kilo 50 ama daha 12 yaşında olduğu için çok hızlı boyu uzuyor.
Bu şartları göz önünde bulundurarak bana öneride bulunursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ettim.
Marka takıntım yok ama bu fiyata alabileceğim en f/p olsun isterim.

Benim Boy 1.74 Kilo 82

Bisiklet konusunda bilgim yok 10 yıl kadar önce çok ilgiliydim ama şuan her şey değişmiş. Bu yüzden bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Bisikleti kendim için alacağım ama kardeşim de sürer diye çok büyük bir bisiklet olsun istemiyorum.

Kardeşimin Boyu: 1.55 kilo 50 ama daha 12 yaşında olduğu için çok hızlı boyu uzuyor.
Bu şartları göz önünde bulundurarak bana öneride bulunursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ettim.
Bisan MTX 7200 ve ya Mosso Wildfire daha aşağısında bir ürün almanı önermem bütçeni yaklaşık 500TL aşıyor.
Eğer 500TL aşamam dersen bunu al.

@Mert Özkaya
Bisan MTX 7200 ve ya Mosso Wildfire daha aşağısında bir ürün almanı önermem bütçeni yaklaşık 500TL aşıyor.
Eğer 500TL aşamam dersen bunu al.

Benim Boy 1.74 Kilo 82

fiyatını tasm bilmiyorum ama kullanıyorum memnunum fiyatı 2500tl heralde

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üçünü de inceleyeceğim hemen. Parasını hakkedecekse 1 hafta geç alıp ondan alabilirim.
mekanik disk fren çok önemli o yüzden ng 650 almalısın bence shımano marka zaten frenler çok iyi

mekanik disk fren çok önemli o yüzden ng 650 almalısın bence shımano marka zaten frenler çok iyi
2900 olmuş çok aşıyor bütçemi. Yine de teşekkürler.

3k hocam ama disk fren baya iyi olur
1628927920983.png

2900 olmuş çok aşıyor bütçemi. Yine de teşekkürler.
hmm 2500 dü enson hepsiburadada ben bu bisikleti 5yıl önce aldım ozaman 700 müydü 1000 miydi öyle bişeydi şimdi aşırı artmış

Disk fren öneririm çamur dinlemiyor :peepo1:

hmm 2500 dü enson hepsiburadada ben bu bisikleti 5yıl önce aldım ozaman 700 müydü 1000 miydi öyle bişeydi şimdi aşırı artmış
Vergiler ve zamlar yüzünden hocam :peeposad:

3k hocam ama disk fren baya iyi olur
Alıntıyı görüntüle
Hocam disk fren beni de çekti ama dediğim gibi bütçemi çok aşıyor. Max 2bin veririm diyordum en fazla 400 500 daha çıkabilirim.

BULDUMM

oha :D

BULDUMM

Oha hemen bitiymeşşeniz şeviniyim :shy:

Hocam disk fren beni de çekti ama dediğim gibi bütçemi çok aşıyor. Max 2bin veririm diyordum en fazla 400 500 daha çıkabilirim.

oha :D
hayırlı olsun hocam

Geri