Merhaba Bütçe Max 1500 TL yayın yapmıyorum ancka discordda oyun iletişimleri de çevresel sesleri ve klavye sesleri karşıya iletmeyen mikrofon önerir misiniz?. Sadece Mikrofon. Kulaklı mikrofon istemiyorum.
Ses kartı veya mixer gerektiriyormu bazı ürünlerde gerekiyor sanırım başka ne tavsiye edersiniz. 2. Elde alabilirim.Bu bütçede dış sesleri iletmeyecek mikrofon bulmak mümkün değil. Diğer seçenekler de bütçeyi az da olsa aşıyor zaten.Yükleniyor...
www.akakce.com
Bütçe artmadığı takdirde indirim beklenmeli.
USB mikrofonlarda direkt bilgisayara bağlıyorsun, XLR mikrofonlar için ses kartı gerekli oluyor.Ses kartı veya mixer gerektiriyormu bazı ürünlerde gerekiyor sanırım başka ne tavsiye edersiniz. 2. Elde alabilirim.
Birde maona dgm20 tavsiye eden oldu hocam yardımcı olabilirmisiniz.USB mikrofonlarda direkt bilgisayara bağlıyorsun, XLR mikrofonlar için ses kartı gerekli oluyor.
2. el tarafında JBL Quantum Stream veya Fifine AM6 öneririm.
Dış sesleri almasın isteniyorsa, dinamik mikrofon olarak 2. el tarafında bile 2K bandını aşmak gerekiyor. Diğer türlü gürültü engelleyici yazılım kullanılabilir.
Ek olarak; paylaştığım ürünlerin hepsi USB mikrofon.
Bu bütçede 2. el yönelirdim her türlü. Önerdiklerimi de yukarıda yazdım zaten.Maona her türlü iş görür mü? Yoksa bu kadar para vermeye gerek var mı? Bu fiyat aralığında siz ne alırdınız. 2. Elde hyperx solocast ve fifine da bakabilirim.
Önerdiğim mikrofonların hepsi DGM20'den daha iyi ses veriyor.Birde maona dgm20 tavsiye eden oldu hocam yardımcı olabilirmisiniz.