Neler Yeni

1500₺ Mikrofon Önerisi

sardinha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yunus
Merhaba Bütçe Max 1500 TL yayın yapmıyorum ancka discordda oyun iletişimleri de çevresel sesleri ve klavye sesleri karşıya iletmeyen mikrofon önerir misiniz?. Sadece Mikrofon. Kulaklı mikrofon istemiyorum.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,171
İsim
Emre siyah
bu bütçede fifine k669B falan var sanırım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Lloyd
Merhaba Bütçe Max 1500 TL yayın yapmıyorum ancka discordda oyun iletişimleri de çevresel sesleri ve klavye sesleri karşıya iletmeyen mikrofon önerir misiniz?. Sadece Mikrofon. Kulaklı mikrofon istemiyorum.
Bu bütçede dış sesleri iletmeyecek mikrofon bulmak mümkün değil. Diğer seçenekler de bütçeyi az da olsa aşıyor zaten.
Bütçe artmadığı takdirde indirim beklenmeli.

sardinha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yunus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede dış sesleri iletmeyecek mikrofon bulmak mümkün değil. Diğer seçenekler de bütçeyi az da olsa aşıyor zaten.
Bütçe artmadığı takdirde indirim beklenmeli.
Ses kartı veya mixer gerektiriyormu bazı ürünlerde gerekiyor sanırım başka ne tavsiye edersiniz. 2. Elde alabilirim.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Lloyd
Ses kartı veya mixer gerektiriyormu bazı ürünlerde gerekiyor sanırım başka ne tavsiye edersiniz. 2. Elde alabilirim.
USB mikrofonlarda direkt bilgisayara bağlıyorsun, XLR mikrofonlar için ses kartı gerekli oluyor.
2. el tarafında JBL Quantum Stream veya Fifine AM6 öneririm.
Dış sesleri almasın isteniyorsa, dinamik mikrofon olarak 2. el tarafında bile 2K bandını aşmak gerekiyor. Diğer türlü gürültü engelleyici yazılım kullanılabilir.

Ek olarak; paylaştığım ürünlerin hepsi USB mikrofon.

sardinha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yunus
Maona her türlü iş görür mü? Yoksa bu kadar para vermeye gerek var mı? Bu fiyat aralığında siz ne alırdınız. 2. Elde hyperx solocast ve fifine da bakabilirim.

sardinha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yunus
USB mikrofonlarda direkt bilgisayara bağlıyorsun, XLR mikrofonlar için ses kartı gerekli oluyor.
2. el tarafında JBL Quantum Stream veya Fifine AM6 öneririm.
Dış sesleri almasın isteniyorsa, dinamik mikrofon olarak 2. el tarafında bile 2K bandını aşmak gerekiyor. Diğer türlü gürültü engelleyici yazılım kullanılabilir.

Ek olarak; paylaştığım ürünlerin hepsi USB mikrofon.
Birde maona dgm20 tavsiye eden oldu hocam yardımcı olabilirmisiniz.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Lloyd
Maona her türlü iş görür mü? Yoksa bu kadar para vermeye gerek var mı? Bu fiyat aralığında siz ne alırdınız. 2. Elde hyperx solocast ve fifine da bakabilirim.
Bu bütçede 2. el yönelirdim her türlü. Önerdiklerimi de yukarıda yazdım zaten.
Birde maona dgm20 tavsiye eden oldu hocam yardımcı olabilirmisiniz.
Önerdiğim mikrofonların hepsi DGM20'den daha iyi ses veriyor.

Top Bottom