1500 tl kablosuz mouse önerisi

wraith fan boyluğu yapsam w75 alırdım gidip bende aula f75 aldım daha 1.5 hafta oldu alalı hocam
tamam okey lafım yok ben de sizi şey sandım ne görürse görsün wraith yazan insanlar var onlara kuruluyum yani yanlış anlamayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi sensör daha iyi onu bile bilmiyorum 3310 var mesela atak sharkın 1k ya nedir ne deildir bilmiyorum 3395 var ve attıgım sensör iyi yorumları okudum o uğzden sordum

sadece atmistim sordum o ekrandan dolayı da atmadım özellik olarak sordum bi gerginlik var ya

hocam o anlamda söylemedim
hocam yanlış anlaşama ülkece gündelik hayatta herkes bomba gibi geziyor zaten sende bunu biliyorsundur herkesin kendince dertleri var fakat sorma tarzın yanlış anlaşılmaya çok müsait birde nöbet listem değişmişti yeni ona keyfim kaçıktı sebebi bu ayriyetten şuanda cidden şarj konusunda çoğu rakibinden daha iyi vxe r1 se+

+ olarak klavye alırken gittim wraith almadım herkes övüyordu kendimi düşüncelere açtım forumda akko aldım mutluyum wraith fanboyluğa çok gerek yok seni kötülemek icin söylemiyorum bunu da tiktokda aşırı var

hangisi
Arkadaşın dediği rampage pahalı sizin dediğiniz mousede alınmaz markasız yabi aslında rampage tarzı markalarda öyle alıyorlar isim basıyorlar ama o alınmaz vxe r1 se var bu fiyata sadece

hocam yanlış anlaşama ülkece gündelik hayatta herkes bomba gibi geziyor zaten sende bunu biliyorsundur herkesin kendince dertleri var fakat sorma tarzın yanlış anlaşılmaya çok müsait birde nöbet listem değişmişti yeni ona keyfim kaçıktı sebebi bu ayriyetten şuanda cidden şarj konusunda çoğu rakibinden daha iyi vxe r1 se+
Arkadaşın 500tl daha bütçesi olsa m3 on numara gider ama yapcak vişi yok r1 se deki 3395 de baya kırpılmış ya 3311 gibi bişi

hocam haklısın vallahi teşekkür ederim öneriniz için

Arkadaşın dediği rampage pahalı sizin dediğiniz mousede alınmaz markasız yabi aslında rampage tarzı markalarda öyle alıyorlar isim basıyorlar ama o alınmaz vxe r1 se var bu fiyata sadece

Arkadaşın 500tl daha bütçesi olsa m3 on numara gider ama yapcak vişi yok r1 se deki 3395 de baya kırpılmış ya 3311 gibi bişi
2. ele kayasım var mouse için ama bilmiyorum ya

hocam haklısın vallahi teşekkür ederim öneriniz için

2. ele kayasım var mouse için ama bilmiyorum ya
Yani kasa içi neysede vücudum değdiği ekipmanlarda 2.el önermiyorum tavsiyem gaming gecesini veya havitin salı gününü beklemenizi önerirşm

mchose a5 ultra var da bütçe aşmasa en iyi seçenek o vxe serisinde de extra dongle almadıktan sonra se+ en mantıklısı şarj konusunda

dongle ne ben hep kablolu kullandım bu altına takılan şey mi ne
hayır vxe pro aldığında extra 4khz için dongle alman gerekiyor en son 700 tlydi o yüzden bende se+ tercih ettim çünkü şarjda benim için önemli unsur ve fps oyuncusuyum cs de 20k elo üstü kasıyorum logitechden geçtim memnunum

hayır vxe pro aldığında extra 4khz için dongle alman gerekiyor en son 700 tlydi o yüzden bende se+ tercih ettim çünkü şarjda benim için önemli unsur ve fps oyuncusuyum cs de 20k elo üstü kasıyorum logitechden geçtim memnunum
se de kaç hz alıyorum

se de kaç hz alıyorum
1755738388586.webp

1k

Geri