1500 TL Koltuk Önerisi

İbrahim_Talha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,952
Bütçe
1500
Merhaba arkadaşlar, 1500TL civarı(1600 TL ye de olur 1400 TL ye de olur anlamında o civarlarda işte) koltuk aramaktayım. Günde 10 saat masa başında oturuyorum. (Kod yazma, ders çalışma falan) boyum: 1.78 kilom 100,(Diyete spora başladım vereceğim o kilolaları :))Bana ugun koltuk önerebilir misiniz ?
Edit: Mersinde yaşamaktayım.

hawkchair güzel duruyor bir bakmanı tavsiye ederim. Ama kendi sitesinden al orada sanırım biraz daha ucuz

Merhaba arkadaşlar, 1500TL civarı(1600 TL ye de olur 1400 TL ye de olur anlamında o civarlarda işte) koltuk aramaktayım. Günde 10 saat masa başında oturuyorum. (Kod yazma, ders çalışma falan) boyum: 1.78 kilom 100,(Diyete spora başladım vereceğim o kilolaları :))Bana ugun koltuk önerebilir misiniz ?
xdrive 15li serisi almanı öneririm yakın zamanda alıcam

Edit: Mersinde yaşamaktayım.
https://www.trendyol.com/xdrive/15-...-36963255?boutiqueId=571460&merchantId=107058 al geç indirimde şu an bu fiyata çok iyi

odanız çok sıcak oluyor mu ?
fazla sıcak olmazsa xdrive sancak öneririm
normalse sıcaksa hawk öneririm

xdrive

Mersindeyim bol bol sıcak var. Terletmesi sıkıntı olur. Hawk Fab bakacağım kilo yönünden bir sıkıntı olur mu ?
120 kilo ve yaklaşık 1.90 boy kadar sıkıntı olmaz diye biliyorum hawk koltuklarda

odanız çok sıcak oluyor mu ?
fazla sıcak olmazsa xdrive sancak öneririm
normalse sıcaksa hawk öneririm
Sıcaklık sıkıntı olmasaydı, neden xdrive önerirdin ? Hawk'a göre avantajları nedir ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatına göre baya iyi, fakat Mersin'de yaşıyorum. Çok terletir mi ?

Geri