mkg_
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Mehmet K G
- Bütçe
- 1500
1500 TL civarında mekanik klavye arıyorum.
Aslında aklımda birkaç model var;
Xpg Summoner Speed Silver Cherry Mx
Razer Blackwidow V3 TKL Green Switch
Ve Rampage Kb-r29 Grand Series Optical Blue/Red Switch
Bu fiyatlarda daha iyi bir klavye varsa beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.
www.n11.com
www.gaming.gen.tr
www.trendyol.com
Aslında aklımda birkaç model var;
Xpg Summoner Speed Silver Cherry Mx
Razer Blackwidow V3 TKL Green Switch
Ve Rampage Kb-r29 Grand Series Optical Blue/Red Switch
Bu fiyatlarda daha iyi bir klavye varsa beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.

Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…

Rampage Kb-r29 Grand Series Rgb Ledli Mekanik Blue Optical Switch Gaming Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Kb-r29 Grand Series Rgb Ledli Mekanik Blue Optical Switch Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.