borsakaplanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
beyaz 1500 tl max mouse lazım kablosuz olursa daha iyi olur
bende x1 se var kasma hissiyatı hissediyoreum. Bu bütçeye kablolu alınmasını öneriyorum. Razer en azından alınmalı.![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
r1 kronik oldugu soyleniyor atk da alınmaz mı![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
Ben ikisinin de çok fazla kullananını gördüm. ATK'da kaplama var o yüzden kolay kolay sararma, soyulma yapacağını sanmam.r1 kronik oldugu soyleniyor atk da alınmaz mı
Razer ne alaka hocam? Hangi modeli alınmalı, neden alınmalı? Razer diye her modeli kaliteli mi oluyor?bende x1 se var kasma hissiyatı hissediyoreum. Bu bütçeye kablolu alınmasını öneriyorum. Razer en azından alınmalı.
Asıl onlar kronikX1 de uzun kullanımda sararma olur.
İkinci elden ajazz 159pro veya apex modelini al.
Ne yönden kronik?Asıl onlar kronik![]()
ajazz kullanıp o modelden cok pişman olan tanıdıgım varNe yönden kronik?
Tamam neyinden pişmanlarajazz kullanıp o modelden cok pişman olan tanıdıgım var
Tamam neyinden pişmanlar sormadım ama 2 arkadaşımda pişman yeni mouse arayışındalar
Bağlantı sorunu yaşayanlar var. Yazılım görmeme sorunu var şarj standı bozulup kablolu kullanmak zorunda kalan var. Takılma sorununa da denk geldim 8k kullanıyorsanız normal demişler, sorunu yaşayan 4k kullanıyorum demiş ona da 2k kullanın demişler dalga geçer gibi. 1400TLye alınacak sorunsuz, kusursuz ürün yoktur zaten ama en azından Temu'dan getirtilmiş ürün yerine bir sorun yaşadığında muhatap bulabileceği bir yerden almasını öneririm.Ne yönden kronik?
2.000TL ve altı olarak dediğim gibi bende ajazz 159pro almayı duuniyorum siz ne önerisinizBağlantı sorunu yaşayanlar var. Yazılım görmeme sorunu var şarj standı bozulup kablolu kullanmak zorunda kalan var. Takılma sorununa da denk geldim 8k kullanıyorsanız normal demişler, sorunu yaşayan 4k kullanıyorum demiş ona da 2k kullanın demişler dalga geçer gibi. 1400TLye alınacak sorunsuz, kusursuz ürün yoktur zaten ama en azından Temu'dan getirtilmiş ürün yerine bir sorun yaşadığında muhatap bulabileceği bir yerden almasını öneririm.