Çok çok pardon yanlış anlamışımHocam 1500 TL yi aşamıyorsanız redmi note 8 pro vardı
Hocam sanırım telefon 30 fps veremiyor pubgm de.Fiyatına göre güzel bir telefonXiaomi Redmi 9A 32 GB 2 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi 9A 32 GB 2 GB fiyatları 4.123,61 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi 9A 32 GB 2 GB özelliklerini incele, 16 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Hocam bu modeli sordugumda çok düşük bir model dediler.Oyun perfomansı da pek iyi değil gibi.bütçeni biraz aşabilirsen bu
Samsung Galaxy A02 32GB 3GB Ram 6.5 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu Mavi Fiyatları
Samsung Galaxy A02 32GB 3GB Ram 6.5 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu Mavi fiyatları Cimri'de. Samsung Galaxy A02 32GB 3GB Ram 6.5 inç 13MP Akıllı Cep Telefonu Mavi ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Samsung Galaxy A02 32GB 3GB Ram 6.5 inç...www.cimri.com
bnim dandik vestel bile 30fps alıyor. bu da alırHocam sanırım telefon 30 fps veremiyor pubgm de.
Hocam bu modeli sordugumda çok düşük bir model dediler.Oyun perfomansı da pek iyi değil gibi.
A50 2.el olabilir,ancak 1500 u zor geçerim yani 2.5k ya çıkmam mümkün değil maalesef.oyun oynicaksan en az 2.5k bütçen olsun bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende a50 var 60fps internette 2500 lira fiyat bandında ama yenilenmiş yazıyor bi araştırırsan iyi olur
Ben telefonu takas ettimOppo a15 vardı bu paraya nasıl bilemem
Hocam 1500 TL'ye üst düzey bişey bulabileceğinizi sanmıyorum. Belki Sıfır olarak Global versiyon bir Xiaomi Redmi Note 8 bulabilirsin.Hocam bu modeli sordugumda çok düşük bir model dediler
Hocam dediğim gibi 30 fps oynatmasına da razıyım dediğiniz gibi bu fiyatta pek bir şey bulamayaınca danışayım dedim, teşekkürler.Hocam 1500 TL'ye üst düzey bişey bulabileceğinizi sanmıyorum. Belki Sıfır olarak Global versiyon bir Xiaomi Redmi Note 8 bulabilirsin.
Note 9 aldı tanıdıkHocam 1500 TL'ye üst düzey bişey bulabileceğinizi sanmıyorum. Belki Sıfır olarak Global versiyon bir Xiaomi Redmi Note 8 bulabilirsin.
2.el Redmi note 7 nasıldır peki?Note 9 aldı tanıdık
Bugün imei attıracak işte baya iyi telefon
128/6 birde
Mesaj otomatik birleştirildi:
1500e aldı o global versiyon
Evde kullanılmayan telefon varsa at imei gitsin uğraşmazsın