ice3h 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 610 Reaksiyon skoru 206 Perşembe, 18:13 #1 Merhaba arkadaşlar, Genelde FPS oyunları oynuyorum, arayışım kablosuz bir mouse olması. Genel form olarak G203 Logitech kullanılıyorum ona benzer olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, Genelde FPS oyunları oynuyorum, arayışım kablosuz bir mouse olması. Genel form olarak G203 Logitech kullanılıyorum ona benzer olabilir. Şimdiden teşekkürler.
Polat Alengir 80+ Bronze Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1,417 Reaksiyon skoru 500 Perşembe, 18:15 #2 ice3h yazmış: Merhaba arkadaşlar, Genelde FPS oyunları oynuyorum, arayışım kablosuz bir mouse olması. Genel form olarak G203 Logitech kullanılıyorum ona benzer olabilir. Şimdiden teşekkürler. Devamı için tıklayın... a9 alabilirsin Logitech Superlightın klonu oluyor kendisi
ice3h yazmış: Merhaba arkadaşlar, Genelde FPS oyunları oynuyorum, arayışım kablosuz bir mouse olması. Genel form olarak G203 Logitech kullanılıyorum ona benzer olabilir. Şimdiden teşekkürler. Devamı için tıklayın... a9 alabilirsin Logitech Superlightın klonu oluyor kendisi