trenboloneren
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,137
- Bütçe
- 1500
Kulak içi üstü farketmez sporda kullanicam baslar güzel olsun kaliteli olsun yeterli
Q10i nasıl başka bir forumda Bayaa onerilmisAnker SoundCore R50i öneririm, kendim de gerek spor gerek normal zamanlarda kullanıyorum bassları ve verdiği sesin kalitesi gayet yeterli ve fiyatı da oldukça uygun.
Pek bi bilgim yok açıkçası ama önerilen bir model olduğunu biliyorum sadeceQ10i nasıl başka bir forumda Bayaa onerilmis
O da güzel bi kulaklık hocam tercih edilebilir.Q10i nasıl başka bir forumda Bayaa onerilmis
Tercihim Q10i olucak gibi çünkü kulakici kulaklıklar düşmeye karşı çok dayanıksızSoundpeats capsule 3 pro
Amazonda 1500 TL civarına geliyo cidden şahane bi kulaklık
Post automatically merged:
O da güzel bi kulaklık hocam tercih edilebilir.
Ama kulakiçinin avantajları bence kulakdışına göre daha fazla kulakdışı hareketlerini kısıtlıyo bana kalırsa iki türüde kullandım tercihim kaliteli bi kulakiçi olur kesinlikle
Hocam kulaktan kulağa değişir ama şahsen tamtersi kulakiçi kulaklığı napsam elimle vurmadığım sürece falan kafamı ne kadar sallarsam sallıyım düşmüyo ama kulakdışılarda kafanı biraz sallasan düşüyo veya benche yattın diyelim ki kayıyo arkaya doğru veya şınav pozisyonunda öne düşüyo tabi siz bilirsinizTercihim Q10i olucak gibi çünkü kulakici kulaklıklar düşmeye karşı çok dayanıksız![]()
Ben bataryadan bahsediyorum cebimdeyken düşüp kırıldığı çok olduHocam kulaktan kulağa değişir ama şahsen tamtersi kulakiçi kulaklığı napsam elimle vurmadığım sürece falan kafamı ne kadar sallarsam sallıyım düşmüyo ama kulakdışılarda kafanı biraz sallasan düşüyo veya benche yattın diyelim ki kayıyo arkaya doğru veya şınav pozisyonunda öne düşüyo tabi siz bilirsiniz
Kulak üstünde öyle bir dert yok zatenBen bataryadan bahsediyorum cebimdeyken düşüp kırıldığı çok oldu
Hmm anladım hocam o yönden dediğiniz gibiBen bataryadan bahsediyorum cebimdeyken düşüp kırıldığı çok oldu
Post automatically merged:
Kulak üstünde öyle bir dert yok zaten