Monster pusat red switch versiyonunu bulabilirsen uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum, 3 senelik cihaz bitek enter tuşunun hissiyatı biraz azaldı başka sorunu yokArkadaşlar Red switch klavye almayı düşünüyorum bütçem 1500tl 3 aşağı 5 yukarı esneyebilirim, bu fiyat bandında fps oyunları için önerebileceğiniz klavyeler var mı? Mümkünse Aliexpress ya da Amazon olmasın.
3 kere garantiye yolladım değiştirdiler uzun kullanımda tuşlar siliniyor önermem rezalet klavye.Monster pusat red switch versiyonunu bulabilirsen uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum, 3 senelik cihaz bitek enter tuşunun hissiyatı biraz azaldı başka sorunu yok
Amazon'dan RK61 al. Bu fiyatta ülke içinden adam akıllı bir şey bulamazsın.Arkadaşlar Red switch klavye almayı düşünüyorum bütçem 1500tl 3 aşağı 5 yukarı esneyebilirim, bu fiyat bandında fps oyunları için önerebileceğiniz klavyeler var mı? Mümkünse Aliexpress ya da Amazon olmasın.
Kullanımdan kullanıma değişiyor 3 kusur senedir bende klavyeyi 1 kere temizlemedim 2 kere yere düştü sıkıntısız çalışıyor3 kere garantiye yolladım değiştirdiler uzun kullanımda tuşlar siliniyor önermem rezalet klavye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon'dan RK61 al. Bu fiyatta ülke içinden adam akıllı bir şey bulamazsın.