Beklemek istemezsen Sahibinden kapalı kutu ajazz aj159 apex alArkadaşlar palm grip tutuyorum kablosuz mouse arıyorum.
Elimin Uzunluğu 13-14-15 gibi genişliği7-8-9 gibi. Elim ufak biraz
Hocamlar konusunu gördüm. Stoğu girerse alırımda ya girmesse ne Alıcam?Temu'da AJ159 Pro stoğa girerse ondan al. Ekstra indirimlerle vergiler dahil 600 lira civarına getirebiliyorsun. Ve hiçbir 1500 TL bandındaki mouse AJ159 Pro'ya yakın özelliklere bile sahip değil. Bizzat kullanıyorum mükemmel ötesi bir mouse, 8k hz'yi de sorunsuz çalıştırıyor.
Hocam aj159a bakicam başka tavsiyeniz varmı?Beklemek istemezsen Sahibinden kapalı kutu ajazz aj159 apex al
Hocamlar konusunu gördüm. Stoğu girerse alırımda ya girmesse ne Alıcam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aj159a bakicam başka tavsiyeniz varmı?
Hocam bu mouseyi kullandım ama çok hoşuma gitmedi. Bana furylevel z1 veya o tarz mouseler daha iyi geliyorRAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Rz01-03340100-r3m1 Deathadder V2 Mını Oyuncu Mouse Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu fiyat bandında deathadder v2 mini gayet iyi bir mouse fakat dediğim gibi AJ159 Pro bundan 2.5 kat daha ucuz bir fiyata sahip olmasına rağmen bundan 50 gömlek üstün.
Hocam Allah izin verirse onu alıcam. Umarım alirim çünkü ne zaman biseyi önceden alcam desem alamıyorum.furrylevel z1
hayırlısı olsun hocam anlık olarak kullanıyorum çok memnunum merak ettiğin sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsinHocam Allah izin verirse onu alıcam. Umarım alirim çünkü ne zaman biseyi önceden alcam desem alamıyorum.
Hocan bağlantı konusunu nasıl yaptın ve takılmalar oluyormu ?hayırlısı olsun hocam anlık olarak kullanıyorum çok memnunum merak ettiğin sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin