- En İyi Cevap
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kit+Bisiklet: 25 kiloHayırlı olsun abi,bisiklet toplam kaç kg şuanda onu yazabilir misin veya videoda belirtir misin ?
Kit+Bisiklet: 25 kiloHayırlı olsun abi,bisiklet toplam kaç kg şuanda onu yazabilir misin veya videoda belirtir misin ?
Elektrikli motor kılığına girmiş bisikletBu ne şimdi
vayy ağırlığıda iyiymişKit+Bisiklet: 25 kilo
Hayırlı olsun kıskanıldınDostlarım daha önce instagram storyde paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti ve komple iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun abiDostlarım daha önce instagram storyde paylaşmıştım, Rampage 350w scooterdan sonra elektrikli araçlara çok merak saldım ve son zamanlarda elektrikli bisiklet dönüşüm kitleri çok ilgimi çekti ve komple iPhone 12 PRO parasına yani 14.000TL'ye Mosso Raceline H 27.5" + 1500W Dönüşüm Kiti aldım ve sonuç karşınızda gerçekten çok çok heves ettim tüm deneyimlerimi de iyice suyunu çıkartınca sizlere video yapabilirim. O zaman alırım bir hayırlı olsun
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
elektrikli bisiklet kiti diye geçer normal bisiklette farkı yok yaş sınırı falanHayırlı olsun. Bunları kullanmak için herhangi bir yaş şartı var mıdır? Birde ne diye geçiyor?
1500W kite göre iyi gibi ama cross motor kaskları var onlar olmadan kullanmanı önermem abi çünkü kiti taktıktan sonra bildiğimiz motor oluyor.Kit+Bisiklet: 25 kilo