Öneri 15k-20k Civarı Telefon Önerisi

hyper_

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Dostlar annemin telefonunu yenileyeceğim telefonda oyun vesaire oynanmıycak biraz sağlam ve kamerası güzel olursa daha iyi olur bütçede 15k-20k civarı olursa güzel olur ama eğer çok daha iyi bi öneriniz varsa biraz daha bütçe artabilir.

Dostlar annemin telefonunu yenileyeceğim telefonda oyun vesaire oynanmıycak biraz sağlam ve kamerası güzel olursa daha iyi olur bütçede 15k-20k civarı olursa güzel olur ama eğer çok daha iyi bi öneriniz varsa biraz daha bütçe artabilir.
a55

Honor 200 olabilir

S24 FE için bütçen yetiyorsa alabilirsin Honor 200de tercihlerden birisi ama günlük kullanım amaç için samsung gerek arayüz gerek tasarım olsun daha göze hitap eden bir seçenek ve kullanım kolaylığı da diğer markalara göre bence daha iyi.

Dediğiniz telefonlara baktım (A55,Honor 200,S24 FE) S24 FE ile A55 arasında 8k fiyat farkı var sizce o farka değer mi özelikleri hangisi daha fiyat performansıtır. (incelerken sağlamlığı uzun kulanabilirliği ve kamerasına dikkat edilirse daha güzel olur)

Dediğiniz telefonlara baktım (A55,Honor 200,S24 FE) S24 FE ile A55 arasında 8k fiyat farkı var sizce o farka değer mi özelikleri hangisi daha fiyat performansıtır. (incelerken sağlamlığı uzun kulanabilirliği ve kamerasına dikkat edilirse daha güzel olur)
S24fe net değer. Amiral gemisi özellikleri var

tabii ki s24fe ama oyun vesaire oynamadığı için bence 8k fazladan vermeye gerek yok a55 de iyi bir cihazıdır

Biraz daha ucuz bir şey isterseniz https://www.hepsiburada.com/samsung...amsung-turkiye-garantili-gri-pm-HBC00005784LS bunu tavsiye ederim hocam ,s24fe olabilir bütçeniz yetiyorsa veya honor 200 olabilir.

Honor 200

önerilere baktım teşekürler.S24 FE ile Honor 200 iyi duruyor ancak biraz pahalı geldi gözüme ama en son alırken bir daha bakıcam. şimdilik A55 mantıklı geldi bir de bir arkadaş A36 önermişti . A55 ve A36 hakkında ne düşünyüorsunuz nasıllar sizce ve varsa başka önerileriniz 20k ya kadar bekliyorum teşekrüler.

honor 200-x7 pro-55-s21 fe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önerilere baktım teşekürler.S24 FE ile Honor 200 iyi duruyor ancak biraz pahalı geldi gözüme ama en son alırken bir daha bakıcam. şimdilik A55 mantıklı geldi bir de bir arkadaş A36 önermişti . A55 ve A36 hakkında ne düşünyüorsunuz nasıllar sizce ve varsa başka önerileriniz 20k ya kadar bekliyorum teşekrüler.
a36 çok gereksiz a55 alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,539
Üyeler
175,063
Son üye
dmkemal
Geri