ishak Hüseyin
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
- Bütçe
- 15000
Merhabalar benim 15k bütçem var monitörde dahil olucak genellikle valorant gibi fp oyunlar oynayacağim yardımcı olalara şimdiden teşekkürler
Hocam bugun 6 da Donanım arşivi sistemi çıkacak belki sana göre gelir onu bekleMerhabalar benim 15k bütçem var monitörde dahil olucak genellikle valorant gibi fp oyunlar oynayacağim yardımcı olalara şimdiden teşekkürler
hocam o itopya magzalarinda olucakHocam bugun 6 da Donanım arşivi sistemi çıkacak belki sana göre gelir onu bekle
İstanbulda veya Ankara da yaşıyorsa diye demiştimhocam o itopya magzalarinda olucak
sikinti o ya simdiden sira olmaya baslamistirİstanbulda veya Ankara da yaşıyorsa diye demiştim
Ne kadar erken görüp giderse o kadar iyisikinti o ya simdiden sira olmaya baslamistir
Videoya bir saat kala gidip itopyanın önünde beklesem ne olur?Ne kadar erken görüp giderse o kadar iyi
Sıra çoktan belirlenmiş olur bence.Videoya bir saat kala gidip itopyanın önünde beklesem ne olur?
Yola çıktım o zaman yiyen varsa gelen gelsin hiç birinizi içeri sokmuyorum, orda olacağım.!Sıra çoktan belirlenmiş olur bence.
YazıkYola çıktım o zaman yiyen varsa gelen gelsin hiç birinizi içeri sokmuyorum, orda olacağım.!
Yola çıktım o zaman yiyen varsa gelen gelsin hiç birinizi içeri sokmuyorum, orda olacağım.!
Yetişmez şimdiden gitmişssin ,Allah yardımcın olsunVideoya bir saat kala gidip itopyanın önünde beklesem ne olur?