Neler Yeni

15k ses sistemi önerisi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,968
İsim
göksel yurtcan
geçmiş olsun öncelikle. çok kıskandım sistemi bakalım ileride artık. bu işlerle abim ilgilenirken çok üst düzey sistemlerden dinleme imkanım oldu zevki biliyorum o yüzden.
çok teşekkür ederim hocam ben bu zevki başka hiçbirşeyde bulamıyorum o videodaki amfi mükemmeldi fakat işte biraz kader birde bizim ihmalkarlığımızdan dolayı onu depremde kaybettim fakat yeniden kurmaya çalışacağız bakalım sizede dediğim gibi bu paraya technics su 300+ dali bookshelfler mükemmel uyarlar eğer bakarsanız https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ics-su-v620-amfi-uygun-fiyat-1114917368/detay bunuda buldum çok daha güçlü ve kaliteli amfi bunu kısık seste tutarsınız ama bir tık daha iyi detay verir

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
çok teşekkür ederim hocam ben bu zevki başka hiçbirşeyde bulamıyorum o videodaki amfi mükemmeldi fakat işte biraz kader birde bizim ihmalkarlığımızdan dolayı onu depremde kaybettim fakat yeniden kurmaya çalışacağız bakalım sizede dediğim gibi bu paraya technics su 300+ dali bookshelfler mükemmel uyarlar eğer bakarsanız https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ics-su-v620-amfi-uygun-fiyat-1114917368/detay bunuda buldum çok daha güçlü ve kaliteli amfi bunu kısık seste tutarsınız ama bir tık daha iyi detay verir
hocam 15k aktif hoparlörlü amfi ile uğraşmayacağım bir öneriniz va mı? sıfır olsa daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da 5k amfi önerisi.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,968
İsim
göksel yurtcan
hocam 15k aktif hoparlörlü amfi ile uğraşmayacağım bir öneriniz va mı? sıfır olsa daha iyi olur.

ya da 5k amfi önerisi.
valla hocam ses kalitesi olarak 5kya çok güzel harman kardon amfiler var onları tavsiye ederim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,968
İsim
göksel yurtcan

ya da 5k amfi önerisi.
belki ses kalitesi daha iyi stereo bulabilirsiniz ama biraz rast gelmek gerekir hemde o kadar kaliteli hoparlmrünüz yok ondan dolayı 5.1 harman alın ilerida yer falan açılırsa seti tamamlarsınız

Top Bottom