15K ya kadar video montaj-oyun için laptop önerisi

dostum al 1080e oyna kim ne dicek illa 1080 diye 1080 de oynayacak değilsin ya
Onun için demiyorum yanlış anladınız. 3050 için 2K çözünürlük fazla o yüzden. Yoksa tabikide olması daha iyi.

3 gün sonra intelin bir indirim olayı olacak onu bekliyorum

Onun için demiyorum yanlış anladınız. 3050 için 2K çözünürlük fazla o yüzden. Yoksa tabikide olması daha iyi.
yok hocam anladım da dediğinizi üzecek bi durum yok kurguda falan işini görür tamam belki oyun sağlıklı olmaz ama

dsotum bu wattman hataları dizüstü pclerde de oluyor mu
O modeli önermem driver hataları, ısınma sorunları baş gösteriyor o modelde asla almayın. Dell G15 modelleri alınmaz sakın.

Bunun soğutma performansı nasıl dostum sonuçta 3050 çok iyi olmasa da fena olmayan bi kart baya ince laptop ısınır sanki.
dediğim gibi babam doktor ofisinde kullanıyor günlük kullanımda daha 35 40 dereceyi görmedim şarjda performans modunda 2k çalışıyor sürekli 6 7 saat sonucunda diyorum bu değerleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O modeli önermem driver hataları, ısınma sorunları baş gösteriyor o modelde asla almayın. Dell G15 modelleri alınmaz sakın.
kısacası amd ekran kartlı pc almayın dostlar hem laptop hem masaüstü:D:D

eyvah amd fanboylar gelir şimdi buraya LKSDNVBPASKVJSNABPVKJVN

• Beğen
Reaksiyonlar: Reax
dediğim gibi babam doktor ofisinde kullanıyor günlük kullanımda daha 35 40 dereceyi görmedim şarjda performans modunda 2k çalışıyor sürekli 6 7 saat sonucunda diyorum bu değerleri

kısacası amd ekran kartlı pc almayın dostlar hem laptop hem masaüstü:D:D

eyvah amd fanboylar gelir şimdi buraya LKSDNVBPASKVJSNABPVKJVN
Yok amd ile ilgisi yokta. Dell'in RTX 3050 laptoplarındada böyle bir sorun var. Açıkçası direk model kronik sorunlu almayın.

Yok amd ile ilgisi yokta. Dell'in RTX 3050 laptoplarındada böyle bir sorun var. Açıkçası direk model kronik sorunlu almayın.
oluyor ancak bu laptopta rastlamadk. bu laptopun 4800h işlemcili olanı kullanıyoruz bir sıkıntısı yok. kulaktan dolma o alınmaz bu alınmz diyenlere itibar etmeyin
dostum kendi deneyimim masaüstünde tabii ki laptop olarak değilde amd ekran kartlarının çoğu sorunlu

hep bir wattman hatası alıyorum bundan dolayı kimseye de önermiyorum 3 ekran kartı kullandım amdden hepsinde de aynı şey

dostum kendi deneyimim masaüstünde tabii ki laptop olarak değilde amd ekran kartlarının çoğu sorunlu

hep bir wattman hatası alıyorum bundan dolayı kimseye de önermiyorum 3 ekran kartı kullandım amdden hepsinde de aynı şey
O biraz şans işine girebiliyor hem AMD hem NVIDIA kartım var. Sadece 3 kez yaşadım AMD'de daha da yaşamadım. Biriside sürücü yüklerken oldu.

Ekler

• 1661183126428.png
    1661183126428.png
    62.6 KB · Hit: 45
O biraz şans işine girebiliyor hem AMD hem NVIDIA kartım var. Sadece 3 kez yaşadım AMD'de daha da yaşamadım. Biriside sürücü yüklerken oldu.
dostum her gün almaktan o kadar sıkılmıştım ki artık dayanamaycak duruma gelip sattım rx6600ü onda da almayacaktım normalde ama bu seride bitti de şöçyle de böyle de diye diye çeldiller aklımı aldım ama maalesef geri sattım

Geri