15K ya Wireless kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
135
Merhabalar, 15k ya Logitech G pro x2 lightspeed aldım daha kullanalı 1 gün oldu, ses kalitesi güzel fakat mikrofonu gerçekten fiyatının yanında berbat kalıyor. Bu kulaklığı almadan önce de eski g pro x in kablolusunu kullanıyodum ve onun hem sesi hem mikrofonu gayet iyiydi. Ordan yola çıkarak aldım fakat gerçekten hayal kırıklığına uğrattı mikrofon kalitesi. Şuan iade edip Razer Blackshark v3 pro almayı düşünüyorum aşağı yukarı aynı fiyattalar ne düşünüyosunuz bu konu hakkında ?

Benim bildiğim çoğunun mikrofon kalitesi kötü oluyor ayrı bir mikrofon için alanınız varsa bir mikrofon daha iyi olabilir

Merhabalar, 15k ya Logitech G pro x2 lightspeed aldım daha kullanalı 1 gün oldu, ses kalitesi güzel fakat mikrofonu gerçekten fiyatının yanında berbat kalıyor. Bu kulaklığı almadan önce de eski g pro x in kablolusunu kullanıyodum ve onun hem sesi hem mikrofonu gayet iyiydi. Ordan yola çıkarak aldım fakat gerçekten hayal kırıklığına uğrattı mikrofon kalitesi. Şuan iade edip Razer Blackshark v3 pro almayı düşünüyorum aşağı yukarı aynı fiyattalar ne düşünüyosunuz bu konu hakkında ?
nova pro
nova 5
cloud 3
hs80 gibi kulaklıklar alıp ekstra bir mikrofon alabilirsiniz veyahut eq ayarı yapın

Benim bildiğim çoğunun mikrofon kalitesi kötü oluyor ayrı bir mikrofon için alanınız varsa bir mikrofon daha iyi olabilir
Razerin micine iyi diyolar diye gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nova pro
nova 5
cloud 3
hs80 gibi kulaklıklar alıp ekstra bir mikrofon alabilirsiniz veyahut eq ayarı yapın
eq ayarı ile uğraştım fakat hep telsiz gibi oluyo veya boğuk oluyo

V2x kullanıyordum v3 proyu bilmem fakat v2x berbattı her sesi veriyor kendi sesim hariç odadan biri seslense alır ben bağırsam almazdı rahmetli oldu mikrofonu hala çalışıyor kullanmaya devam ediyorum güzel bir kulaklık indirimi yakalayana kadar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eq ayarı ile uğraştım fakat hep telsiz gibi oluyo veya boğuk oluyo
ekstra olarak mikrofon alabilirsiniz dediğim modellere veya farklı kafanızda model varsa bakıp yanına güzel mikrofon alabilirsiniz

ekstra olarak mikrofon alabilirsiniz dediğim modellere veya farklı kafanızda model varsa bakıp yanına güzel mikrofon alabilirsiniz
nova 7 veya nova 5 in ses kalitesi nasıl yani mikrofonları kötü olduğu için hiç araştırmamıştım, g pro x2 gibi ses kalitesine sahipler midir ?

nova 7 veya nova 5 in ses kalitesi nasıl yani mikrofonları kötü olduğu için hiç araştırmamıştım, g pro x2 gibi ses kalitesine sahipler midir ?
benim konuştuğum kişiler sesimin net geldiğini falan söylüyordu eq ayarını yapınca ses kalitesi de çok iyi bana göre nova 7 ve 5 aynı neredeyse ben 5 i tercih ettim batarya olarak mı ne daha iyi sanırsam

benim konuştuğum kişiler sesimin net geldiğini falan söylüyordu eq ayarını yapınca ses kalitesi de çok iyi bana göre nova 7 ve 5 aynı neredeyse ben 5 i tercih ettim batarya olarak mı ne daha iyi sanırsam
peki ekstra mikrofon kullanıyor musunuz yoksa kulaklığın mikrofonu yeterli oluyo mu ?

peki ekstra mikrofon kullanıyor musunuz yoksa kulaklığın mikrofonu yeterli oluyo mu ?
benim için evet karşıdaki kişi sesimi net alıyor bu bana yeter gürültü engellemesi de güzel çalışıyordu arada ses kesikliği oluyormuş abim öyle söyledi merhaba değilde merha falan oluyormuş bu gün kesilmeler baya artmış o yüzden onu kapattım discord da oluyor dediğim olay WhatsApp da falan kardeşim eq açıkken sohbet ediyor hiç abi sesim kesiliyormuş gibi şikayetlerde bulunmadı

v3 pro pahalı ancak alınabilir bir kulaklık . Anc si olsun ses profili olsun mikrofonu olsun ergonomisi olsun (v2 pro 2023 te olan kırılma sorunu bu kuklaklıkta yok) her şeyiyle iyi bir kulaklık . Müzik performansı dışında tatmin edecektir her yönden. Ancak g pro x2 kullanmışsanız ses kalitesi olarak steelseries nova falan sizi kesmez . v3 pro bile logitechten iyi ses vermiyor ancak ona steelseriesden daha yakın ses verecektir .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,445
Üyeler
190,573
Son üye
I Am Çep
Geri