Bende de port sıkıntısı var. Karşı sokağımızda ve yan sokağımızda altyapı var. 1 Senedir yapıyorlar ve bize de geleceği söylendi ama tam dibimizde durduruldu. Aradığımda bölge bölge yapıyoruz diyorlar ama benim oturduğum yer de altyapı döşenen mahalleye bağlı. Neye göre bölge var anlamadım.Bende de 16 var. Yakında fiberde varda çekmiyorlar işte buraya kadar. Bari vdsl verin diyorum port yok diyorlar.
Şuanlık hayıraçıkladımı bişey indirimle ilgili
11. dediabi şaka mı bu birisi bana anlatsın ya
abi yok valla kafayı yedim Bu insanlar nasıl bu kadar yani soylemiyim ban yerim siz anladınız olabiliyor yani bunlara inanacak kadar nasıl bi zekaları var hicmi internete girip bakılmıyor hicmi mantıken demiyorlar bu ülkenin hali ne diye yaMantıken de dünyada 1. olup avrupa da 4. olmak garip
ban yemezsin merak etmeabi yok valla kafayı yedim Bu insanlar nasıl bu kadar yani soylemiyim ban yerim siz anladınız olabiliyor yani bunlara inanacak kadar nasıl bi zekaları var hicmi internete girip bakılmıyor hicmi mantıken demiyorlar bu ülkenin hali ne diye ya
Doğalgaz çıkartıyoruz doğalgaz açın kombiyi sonuna kadar. Gezegenin çekirdeği görünce utansın. Yatırım tavsiyesi değildir.Elektriğin kapasitesini iyi güzel hoş yükselttiniz ama faturası bize giriyor abi?