Neden paranızın hepsini vermediler ne gibi bir sorun yaşadınız gaming gen ile?aldım ordan başıma gelmeyen kalmadı ..ler üstüne paramın hepsini vermediler hala bekliyorum
Neden paranızın hepsini vermediler ne gibi bir sorun yaşadınız gaming gen ile?aldım ordan başıma gelmeyen kalmadı ..ler üstüne paramın hepsini vermediler hala bekliyorum
Geleceğe yatırım.B-bi saniye iki tane psu mu var orda
Sonradan gördüm.anlamıyorsunuz heralde kasadakini satıp cooler master aldım
tesekkur ederim dostum, işlemciyi yarın iade edip internetten alıcam, 500 lira cebimde kalır en azındanEn kötü ihtimalde 1500 TL kazık yemişsindir sanki 10k ya izoly sistem aldım gibi tepkiler gelmiş
kaliteli parçaları olan 3060 + ryzen 5 5600x + b550 sistemleri zaten minimum 15.000-15.500 civarına satıyorlar
bu fiyata keşke rx6700xt li olan gaming gen deki sistemi alsaydın o çok daha iyi o fiyata
Bu sistemdeki tek kötü şeyler ssdler
psu yu adam değiştirmiş zaten coolermaster mwe almış
Abo cidden iki PSU var, MWE ise yine az buçuk kurtarmış Rempeç ten ziyade.B-bi saniye iki tane psu mu var orda
MWE ise okey.psu değişti
6900 xt kullanıyorum hiç driver sorunu falan yok çok memnunumRX580 CF'li sistem var her driver geldiğinde DDU ile eski sürümü kaldırıp sitesinden güncel sürümü kurmazsam hiçbir oyunda stabil performans alamıyorum programlarda da değerler düşüyor. Tabi sen kullanmadığın malı kullanandan iyi biliyorsun he deyip geçiyorum doğrusun sen.