alt tab hızına bir etkisi varmı16gb değilde 32 tercih edersen sanırsam arada 10+ FPS fark olur 16gb pek yetmiyor
SSD ise okuma yazma hızı dosya aktarımlarında oyun açılışlarında program açılışlarında Windows açılışında etki ediyor
varalt tab hızına bir etkisi varmı
peki hocam mesela bu olayın şeylede ilgisi oluyormu mesela oyun oynarken arkada opera google acık hani normalde düsük bir pc de kastırır ya veya kötü etkilerya bunun iyi etkilenmesi ssd veya rama baglı mı oluyor
fps olarak büyük fark olmaz ama hikayeli ve çok ram tüketimi isteyen oyunlar oynuyorsan etkisi olur bende 32 var asetto oynuyorum mesela sunucuda 26 ram falan yiyor ama valo cs tarzı oyunlar oynuyorsan 16 yeterli16 gb ram değilde 32 gb tercih edersem ne gibi fark olur birde ssd lerde okuma yazma hızı olayı nedir
evet yani valo cs gta 5 ets v.s oynuyorum ama belki yeni oyunlara girerim bütçem yetiyor yani şeyi merak etmiştim açıkcası sadece hani alt tab hızı arkada programlar acıkken oyunu kastırma şeyi v.sfps olarak büyük fark olmaz ama hikayeli ve çok ram tüketimi isteyen oyunlar oynuyorsan etkisi olur bende 32 var asetto oynuyorum mesela sunucuda 26 ram falan yiyor ama valo cs tarzı oyunlar oynuyorsan 16 yeterli
tabi ki de biraz etkiler ama ultra fark olmaz ddr4 mü 5 miydi acabaevet yani valo cs gta 5 ets v.s oynuyorum ama belki yeni oyunlara girerim bütçem yetiyor yani şeyi merak etmiştim açıkcası sadece hani alt tab hızı arkada programlar acıkken oyunu kastırma şeyi v.s
hocam ram kullanımı yüksek oluyor genellikle ram kaynaklı kasmalar oluyor 32gb da böyle sorun olmazpeki hocam mesela bu olayın şeylede ilgisi oluyormu mesela oyun oynarken arkada opera google acık hani normalde düsük bir pc de kastırır ya veya kötü etkilerya bunun iyi etkilenmesi ssd veya rama baglı mı oluyor
Bazı oyunlarda takılmalar oluyor 16 gb ram ile yeni nesil oyunlar artık 16 yı kıllanıyor yani16 gb ram değilde 32 gb tercih edersem ne gibi fark olur birde ssd lerde okuma yazma hızı olayı nedir