Neler Yeni

16 MBPS NET İNTERNET SERVİS ÖNERİSİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ömer
ALTYAPIM DÜŞÜK ZORLA 16 ALIYORUZ FİYAT 560 TL OLMUŞ HANGİ FİRMAYA GEÇMEK İYİ OLUR UYGUN GÜZEL

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Tahir Öztürk
ALTYAPIM DÜŞÜK ZORLA 16 ALIYORUZ FİYAT 560 TL OLMUŞ HANGİ FİRMAYA GEÇMEK İYİ OLUR UYGUN GÜZEL
16 mbps için 560 TL yüksek fiyat TTNet bile 350 TL daha ucuz istersen millenicom vs. var internetten araştırabilirsin ama bütçe çok önemli değilse türktelekom, Superonline, kablonet gibi kurumsal müşteri hizmetleri olan bir firmayı tercih etmen daha iyi olur

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Rick Baba
16 mbps için 560 TL yüksek fiyat TTNet bile 350 TL daha ucuz istersen millenicom vs. var internetten araştırabilirsin ama bütçe çok önemli değilse türktelekom, Superonline, kablonet gibi kurumsal müşteri hizmetleri olan bir firmayı tercih etmen daha iyi olur

350₺ ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
millenicom kullanıyorum zaten 560 tl yaptı bianda

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Tahir Öztürk
Dikkatli de mi okumadın adam 1 yıl 700 Tl mi versin
Her konu için makale mi okumam gerekiyor googleden baktım ve yazdım zahmet etmezse kendisi araştırsın biraz fikrimi söyledim muhalefet olmayın her şeye

KatcLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut
Her konu için makale mi okumam gerekiyor googleden baktım ve yazdım zahmet etmezse kendisi araştırsın biraz fikrimi söyledim muhalefet olmayın her şeye
Öncelikle sen gözünün önündekini göremiyorsun. ikinci olarak bilmediğin bir şey hakkında bilgi vermeye çalışıyorsun niyetin olabilir ama yanlış yönlendiriyorsun herkes siz gibi yaparsa yardım arayan insanlar çaresiz kalır bir gün senin de bir konuda yardıma ihtiyacın olur. Mesele bilmemek değil, Bilmediğini biliyormuş gibi söylemek.

Top Bottom