🔥İndirim 🚨🚨🚨16 OCAK🚨🚨🚨 McDonald’s çuros veya patates kızartması bedava 🚨🚨🚨

Belalı Civciv

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
562
Bugün McDonald’s bedava çuros veya küçük boy patates kızartması veriyor

Ekler

• IMG_1468.png
    IMG_1468.png
    296.5 KB · Hit: 267
Bugün McDonald’s bedava çuros veya küçük boy patates kızartması veriyor
Çok güzel. 4 hesaptan da çuros almayı deneyeceğim.
15 tane bedava var elimde, 15 fiş çıkar ve hepsini paketletsem enseme şaplak atarlar mı :D

Hocam ben bu ödülleri aktif olarak alıyorum da şeyi merak ettim birden fazla hesapla alıyormusunuz eğer öyleyse tek telefondan mı nasıl oluyor bir şey diyorlar mı ?

bana fiş vermiyolar promosyon ürünü diyip fiş vermiyolar
Geçen gün 6 tane fişle masaya oturup yedim :D Eldekileri alıp eve götüreyim topluca diyorum da 10 15 fiş ve hepsi de ayrı sipariş olunca tedirgin oluyorum smckanckdk

bende burger crush gözükmüyor nedense
sabah 6 dan sonra bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben bu ödülleri aktif olarak alıyorum da şeyi merak ettim birden fazla hesapla alıyormusunuz eğer öyleyse tek telefondan mı nasıl oluyor bir şey diyorlar mı ?
diyelikmi bir telefonun var ona hesap açtın ve 1 kere aldın o telefonla sadece 1 hesapta günde 1 kere oyun oynayabilrisin eğer farklı bi hesaptan oynamak istiyorsan başka bi telefon bulman lazım soruyu yanlış anlamış olabilirm ama anladığım kadarıyla böyle

diyelikmi bir telefonun var ona hesap açtın ve 1 kere aldın o telefonla sadece 1 hesapta günde 1 kere oyun oynayabilrisin eğer farklı bi hesaptan oynamak istiyorsan başka bi telefon bulman lazım soruyu yanlış anlamış olabilirm ama anladığım kadarıyla böyle
Eğer ki telefon xiaomi ise ayarlardan ikinci alan modunu açıp, ikinci alanda başka biri üstüne mc donalds hesabı açarak tek telefondan 2 hesap kullanabiliyorsun

abi oyunu hiçbir zaman kazanamıyom çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri