IOS 16 pro ios 26 kuran varmı

Telefon xiaomiye döndü arayüz rezalet gün geçtikçe daha kötüye nasıl ilerler diye çabalıyorlar resmen
ne özellikler gördün kanka artı eksi söylermisin ?
bide sarja taktım telefonu ... dolu ve dakika yazıyor %80 diye varmı sende öyle

15 Pro Max kullanıyorum ve güncelledim, gayet memnunum.

Tam sürüm yayınlanmadan neden indirmek istiyorsunuz ki? Sonuçta size en iyi sürümü sundukları zaman indirticekler.

ne özellikler gördün kanka artı eksi söylermisin ?
bide sarja taktım telefonu ... dolu ve dakika yazıyor %80 diye varmı sende öyle
hacım youtube gir bak ben sana en ince ayrıntısına kadar yazamam. Ama ben beğenmedim. Sende deneyimlersen görürsün.

Tam sürüm yayınlanmadan neden indirmek istiyorsunuz ki? Sonuçta size en iyi sürümü sundukları zaman indirticekler.
bu release sürüm dostum zaten release ki herkese yayıylanmışlar. Beta değil ama güncelleme gele gele stabilleşir eğer hata varsa. ios 16 18 gibi

Arkadaşlar selamlar ios 26 sürümüne bende geçiş yaptım. Genel olarak şu an performansından memnunum. İlk yüklemeden 2 saat kadar bir süre ciddi derecede kasmalar donmalar oldu akışta gezerken takılmalar oldu fakat 2 saatin sonunda kendiliğinden düzeldi ve eskisinden çok daha iyi hale gelmiş gibi bir his verdi. Animasyonlara gelince çok fazla animasyon olmuş bu göze hoş geliyor ama uzun vadede pili ne kadar etkiler bir korkutmuyor değil. Bu Liquid Glass temaları sosyal medyada abartıldığından daha da kötü olmuş görünü güzel ama hiçbir şey okunmuyor göz kanatıyor resmen. Şimdilik tecrübem bu şekilde ilerleyen zamanlarda kayda değer şeyler öğrenirsem yaşarsam güncelleme atarım buraya.

Benim de bir sorum olacak tanıtımda artık aynı anda hem ön hem arka kamera olarak video kaydı yapılabilecek denmişti fakat ben bulamadım bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

Geri