16 Pro Max yd nerden alınır

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,335
nasıl alabilirim

Valla brom karaköyde bir abimiz var ben oradan alıyorum. 2 sene önce ondan 2 tane 14 pro max aldım. Hiç problem çıkmadı. Çıksa dahi yardımcı oluyor değişim konusunda. bu ay sonu da ben alıcam ondan16 Pro Max A3296 256 GB Çöl Rengi sipariş ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satılması zor , bir ton problem çıkarıyor (abim yd 15 kullanıyor idi) yurtiçi başka telefonlara bakmanızı öneririm veya YD android.
Bir ton problemden kastınız nedir hocam? Sıfır kapalı kutu getirdiler bize 2 sene kullandım miss gibi sonra sattım sorunsuz.

satılması zor , bir ton problem çıkarıyor (abim yd 15 kullanıyor idi) yurtiçi başka telefonlara bakmanızı öneririm veya YD android.
abim alıyor yurt dışına çıkacak birkaç ay içinde

Ben askerdeyken Kibristan ip 15 almistim, hatta suan cihazimin kapanmasi lazim 6 gundur kapatmadilar hala acik hat ve kullaniyorum :D

13 gun once sms geldi 7 gun icerisinde kapanacak diye hala kapanmadi :D kapansa da E-Sime gecsem artik.

Valla brom karaköyde bir abimiz var ben oradan alıyorum. 2 sene önce ondan 2 tane 14 pro max aldım. Hiç problem çıkmadı. Çıksa dahi yardımcı oluyor değişim konusunda. bu ay sonu da ben alıcam ondan16 Pro Max A3296 256 GB Çöl Rengi sipariş ettim

Bir ton problemden kastınız nedir hocam? Sıfır kapalı kutu getirdiler bize 2 sene kullandım miss gibi sonra sattım sorunsuz.
iletişim?

hat kapanma , şebeke kesilmesi gibi gibi bir çok sorun çekti abim tabii yardımcı oldu aldığımız kişi sağolsun :D

Ben askerdeyken Kibristan ip 15 almistim, hatta suan cihazimin kapanmasi lazim 6 gundur kapatmadilar hala acik hat ve kullaniyorum :D

13 gun once sms geldi 7 gun icerisinde kapanacak diye hala kapanmadi :D kapansa da E-Sime gecsem artik.
fiyat ne kıbrısta

Edirne de bulgarlar getiriyordu.
Faturalı ve açılmamış ambalaj.
Letgo vs de satıyorlardı.
Yesil pasaport varsa geç yunans veya bulgara al.
Gelişte taxfree alırsın.
Bg de kapıkule den slivengrad 7 km.
Derekoyden burgaz 70km civarı.
Burgaz da daha çok market var.
Bellibaslı marketler teknopolis ve teknomarket.
Taxfree: tr tarafı hanzabeyli ve kapıkule.
Bulgar kapitan andrevo(kapıkule) da var diğer bilmiyorum vs vs.
Garantili urun alırsın.
Aklında soru varsa:

Son düzenleme:
Direkt herkese iletişim bilgisini vermememi talep etti. Özelden yaz sana adresini atayım git konuş gör.

O zaman bir ton sorun yok demek ki
ben tecrübelerimi yazayım da alacak kişi bilgilensin.

Geri