NightWish2434
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,335
nasıl alabilirim
satılması zor , bir ton problem çıkarıyor (abim yd 15 kullanıyor idi) yurtiçi başka telefonlara bakmanızı öneririm veya YD android.nasıl alabilirim
Bir ton problemden kastınız nedir hocam? Sıfır kapalı kutu getirdiler bize 2 sene kullandım miss gibi sonra sattım sorunsuz.satılması zor , bir ton problem çıkarıyor (abim yd 15 kullanıyor idi) yurtiçi başka telefonlara bakmanızı öneririm veya YD android.
abim alıyor yurt dışına çıkacak birkaç ay içindesatılması zor , bir ton problem çıkarıyor (abim yd 15 kullanıyor idi) yurtiçi başka telefonlara bakmanızı öneririm veya YD android.
iletişim?Valla brom karaköyde bir abimiz var ben oradan alıyorum. 2 sene önce ondan 2 tane 14 pro max aldım. Hiç problem çıkmadı. Çıksa dahi yardımcı oluyor değişim konusunda. bu ay sonu da ben alıcam ondan16 Pro Max A3296 256 GB Çöl Rengi sipariş ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir ton problemden kastınız nedir hocam? Sıfır kapalı kutu getirdiler bize 2 sene kullandım miss gibi sonra sattım sorunsuz.
hat kapanma , şebeke kesilmesi gibi gibi bir çok sorun çekti abim tabii yardımcı oldu aldığımız kişi sağolsunValla brom karaköyde bir abimiz var ben oradan alıyorum. 2 sene önce ondan 2 tane 14 pro max aldım. Hiç problem çıkmadı. Çıksa dahi yardımcı oluyor değişim konusunda. bu ay sonu da ben alıcam ondan16 Pro Max A3296 256 GB Çöl Rengi sipariş ettim
Bir ton problemden kastınız nedir hocam? Sıfır kapalı kutu getirdiler bize 2 sene kullandım miss gibi sonra sattım sorunsuz.
fiyat ne kıbrıstaBen askerdeyken Kibristan ip 15 almistim, hatta suan cihazimin kapanmasi lazim 6 gundur kapatmadilar hala acik hat ve kullaniyorum
13 gun once sms geldi 7 gun icerisinde kapanacak diye hala kapanmadikapansa da E-Sime gecsem artik.
Direkt herkese iletişim bilgisini vermememi talep etti. Özelden yaz sana adresini atayım git konuş gör.iletişim?
O zaman bir ton sorun yok demek kihat kapanma , şebeke kesilmesi gibi gibi bir çok sorun çekti abim tabii yardımcı oldu aldığımız kişi sağolsun![]()
ben tecrübelerimi yazayım da alacak kişi bilgilensin.Direkt herkese iletişim bilgisini vermememi talep etti. Özelden yaz sana adresini atayım git konuş gör.
O zaman bir ton sorun yok demek ki
gürcistan yada kıbrısnasıl alabilirim