16 PRO MU 17 PRO MU ALMALIYIM

16 PRO VS 17 PRO

• Oy kullanan toplam üye
    8

b1ruy

80+
Reaksiyon skoru
0
ekimin 2. haftası gibi telefon alcağım ama 16 promu 17 promu kararsız kaldım 17 serisi artık hindistanda üretileceği için bi kötü olur gibi geliyor ama bir yandanda 16 pro ekimin 2. haftasına yeni iphone çıkınca kalmaz diye düşünüyorum ne yapmalıyım 17 pro kronik sorunu olurmu olmazsa onu alcağım

16 Pro serisininde büyük kısmı Hindistan’da üretildi diye biliyorum. 17 Pro al.

ekimin 2. haftası gibi telefon alcağım ama 16 promu 17 promu kararsız kaldım 17 serisi artık hindistanda üretileceği için bi kötü olur gibi geliyor ama bir yandanda 16 pro ekimin 2. haftasına yeni iphone çıkınca kalmaz diye düşünüyorum ne yapmalıyım 17 pro kronik sorunu olurmu olmazsa onu alcağım
17 pro, 12gb ram gelebilir iddiaları var.. bence bekle.. ios bile 12 ram kullanmaya başlarsa, ilerde lazım olacak demektir..

Zaten Ekim ortasında alacaksan o zamana kadar cihazın her şeyi belli olur, ona göre karar verirsin. Ama düz mantıkla 17 al derim tabi.

17 Pro

Geri