16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

Sizde telefon pilinin optimize edilmesi ile ilgili herhangi bir kaynak atar mısınız ?
yeni iphone alınca ayarlarda yazıyor, pil kullanımı optimize edilene kadar fazla olabilir diye.

1744186885319.png

Hocam iphone yani dandik markanın dandik sorunları adamlar 100 tane telefon çıkartıyor yeni model diye tek yükselen şey fiyatı oluyor ne pili güçleniyor ne başka bir özelliği
harbiden babamda 13 pro max var hala ilk günkü gibi canavar sadece dinamik ada yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç böyle bir şey görmedim yeni almama rağmen puahahaha :hoba::ROFLMAO::ROFLMAO:

Uygunsuz davranış
hiç böyle bir şey görmedim yeni almama rağmen puahahaha :hoba::ROFLMAO::ROFLMAO:
1744187019767.png
1744187024887.png
1744187036370.png

bana niye gelmedi bro
sen özel bireysin, sana vermemişler bro ondan. çek elini omzumdan

Herbokologlar sizi. Aynen Apple'ın kendi koyduğu pil tasarrufu modu pili bozuyor.

Kaynak: youtube shortstaki kıvırcık saçlı herbokolog

@ZEO. al sana kaynak, münasip bir yere koyarsın

Birazcık öyle ama azda olsa bataryası biraz daha fazla gidiyor

Zaten düz ile pronun batarya Mahı neredeyse aynıydı öyle ahım şahım uzatmıyor ama azda olsa yarar
Bende şuan 15 pro için bütçeyi zorluyorum ama cikmiyor şarj hizli gidiyor vs diye 15 alasım geliyor

gerçekten çizilme olmadımı

boya attıracaksa almam
Bu güne kadar hiç bir iphone cihazım da kullanmadım ve lensin çizildiğini hiç görmedim ama telefonu da kolay kolay düşürmedim bunu da hesaba katmak lazım.

Bende şuan 15 pro için bütçeyi zorluyorum ama cikmiyor şarj hizli gidiyor vs diye 15 alasım geliyor
Hocam biraz daha uzun süre dayansın isterseniz pro max daha iyi olur mah farkı fazla pili daha uzun süre gider

Geri