- Reaksiyon skoru
- 1,150
yeni iphone alınca ayarlarda yazıyor, pil kullanımı optimize edilene kadar fazla olabilir diye.Sizde telefon pilinin optimize edilmesi ile ilgili herhangi bir kaynak atar mısınız ?
yeni iphone alınca ayarlarda yazıyor, pil kullanımı optimize edilene kadar fazla olabilir diye.Sizde telefon pilinin optimize edilmesi ile ilgili herhangi bir kaynak atar mısınız ?
harbiden babamda 13 pro max var hala ilk günkü gibi canavar sadece dinamik ada yokHocam iphone yani dandik markanın dandik sorunları adamlar 100 tane telefon çıkartıyor yeni model diye tek yükselen şey fiyatı oluyor ne pili güçleniyor ne başka bir özelliği
hiç böyle bir şey görmedim yeni almama rağmen puahahahayeni iphone alınca ayarlarda yazıyor, pil kullanımı optimize edilene kadar fazla olabilir diye.
Alıntıyı görüntüle
Sizde telefon pilinin optimize edilmesi ile ilgili herhangi bir kaynak atar mısınız ?
harbiden duyduğum en saçma şey aw
Zaten apple kamera camları artık neredeyse hiç çizilmiyor arkadaşın dediği gibi takmayabilirsinizgerçekten çizilme olmadımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boya attıracaksa almam
harbiden babamda 13 pro max var hala ilk günkü gibi canavar sadece dinamik ada yok
hiç böyle bir şey görmedim yeni almama rağmen puahahaha![]()
bana niye gelmedi bro
Buradaki görseller yalan yani öyle mi?
hiç böyle bir şey görmedim yeni almama rağmen puahahaha![]()
sen özel bireysin, sana vermemişler bro ondan. çek elini omzumdanbana niye gelmedi bro
sen samsung oğullarındanmısınAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sen özel bireysin, sana vermemişler bro ondan. çek elini omzumdan
Bende şuan 15 pro için bütçeyi zorluyorum ama cikmiyor şarj hizli gidiyor vs diye 15 alasım geliyorBirazcık öyle ama azda olsa bataryası biraz daha fazla gidiyor
Zaten düz ile pronun batarya Mahı neredeyse aynıydı öyle ahım şahım uzatmıyor ama azda olsa yarar
Bu güne kadar hiç bir iphone cihazım da kullanmadım ve lensin çizildiğini hiç görmedim ama telefonu da kolay kolay düşürmedim bunu da hesaba katmak lazım.gerçekten çizilme olmadımı
boya attıracaksa almam
hahahfhsdhfgs sen ananın karnındayken iphone kullanıyordum bebesen samsung oğullarındanmısın
Alıntıyı görüntüle
neden ana bacı kattınki bişe demedim sana karşıhahahfhsdhfgs ananın karnındayken iphone kullanıyordum bebe
Hocam biraz daha uzun süre dayansın isterseniz pro max daha iyi olur mah farkı fazla pili daha uzun süre giderBende şuan 15 pro için bütçeyi zorluyorum ama cikmiyor şarj hizli gidiyor vs diye 15 alasım geliyor