16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

bilerek eskittiklerini falan kabul etmediler. kabul edilen şey işlemci frekansının batarya sağlığı düştükçe otomatik kısılması. o da batarya sağlığı düşükken telefon kendi kendine kapanmasın diye. Apple işlemcilleri powerbank gibi bataryalara ihtiyaç duymaz çünkü verimli. sürekli apple batmış xiaomi süpermiş gibi konuşuyorsunuz ama apple hala en çok satan telefon. ezici üstünlükle amiral gemisinde apple çok daha fazla satıyor. kendinizi böyle tatmin etmeyin poco phone iphone rakibi olabilir mi?
nerenle okuyorsun yazıyı ?
arasan bi 10 tane daha bulursun haberleri 100kya cihaz alıp kral mı oluyorsunuz anlamadım ki , nerenle okudunda apple vs poco yazdıgımı gördün parası olan alsın banane...

Biliyorum hocam kimin ne dediğini sakin olun sizin yazdıklarınıza destek çıktım :D. Pil tasarrufu kötü bir şey değil pil düşükken açmak veya telefonu şarj edemeyeceğimiz durumlarda pil tasarrufunda kullanmak hayat kurtarır ben günlük kullanımda full güç tasarrufunda kullanmayı saçma buluyorum
insanlar benle adam gibi fikirini söylese eyw. adam 2 saattir toxic toxic mesajlar atıp üstünlük kurmaya felan çalışıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor.

nerenle okuyorsun yazıyı ?
arasan bi 10 tane daha bulursun haberleri 100kya cihaz alıp kral mı oluyorsunuz anlamadım ki , nerenle okudunda apple vs poco yazdıgımı gördün parası olan alsın banane...
HOP, soruşturmanın iPhone üreticisinin “mikroçipler de dahil olmak üzere yedek parçaların seri numaralarını bir akıllı telefonunkilerle ilişkilendirdiğini ve üreticiye onaylı olmayan tamirciler tarafından yapılan onarımları kısıtlama veya onarılan bir akıllı telefonu uzaktan bozma olanağı verdiğini göstermesini umduğunu söyledi.

Asıl sen nerenle okuyorsun kardeş? google a apple telefon eskitiyor yazıp ilk çıkan haber sitesini atmışsın :LOL::LOL:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insanlar benle adam gibi fikirini söylese eyw. adam 2 saattir toxic toxic mesajlar atıp üstünlük kurmaya felan çalışıp egosunu tatmin etmeye çalışıyor.
1744188307857.png

HOP, soruşturmanın iPhone üreticisinin “mikroçipler de dahil olmak üzere yedek parçaların seri numaralarını bir akıllı telefonunkilerle ilişkilendirdiğini ve üreticiye onaylı olmayan tamirciler tarafından yapılan onarımları kısıtlama veya onarılan bir akıllı telefonu uzaktan bozma olanağı verdiğini göstermesini umduğunu söyledi.

Asıl sen nerenle okuyorsun kardeş? google a apple telefon eskitiyor yazıp ilk çıkan haber sitesini atmışsın :LOL::LOL:
zamanında fransadan ceza yedi apple yavaşlatmadan dolayı araştır

Alıntıyı görüntüle
fikrimi belirtmişim gene senin gibi hakaret etmedim

Sinirlenmiş baya benim ne yazdığımı da tam anlamamış bende araya kaynıyordum :D. Bilgi vermek yanlış bilgiyi düzeltmeye çalışmak güzel ama dozunda güzel zorla güzellik olmaz sen doğrusunu söylemişsin bilginin, karşıdaki kişi kabul eder etmez zorlamanın mantığı yok.

Sinirlenmiş baya benim ne yazdığımı da tam anlamamış bende araya kaynıyordum :D. Bilgi vermek yanlış bilgiyi düzeltmeye çalışmak güzel ama dozunda güzel zorla güzellik olmaz sen doğrusunu söylemişsin karşıdaki kişi kabul eder etmez zorlamanın mantığı yok.
aynen öyle katılıyorum

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
fikrimi belirtmişim gene senin gibi hakaret etmedim
aw hiç hakaret değil, susmuşsun zaten kanıt isteyince sonradan yancın yalan bilgi vermeye başlayınca peşine takılmışsın.

zamanında fransadan ceza yedi apple yavaşlatmadan dolayı araştır
yavaşlatmanın sebebi eskitme değil batarya sağlığı düştükçe telefon kendi kendine kapanmasın diye işlemci voltajını düşürüyorlardı. bunu söylemesi bile hata zaten piyasada bunu anlayacak kafa az apple bunu söylemeden yapsa kimsenin gıkı çıkmazdı

benim hatam coluk combalakla muhattap oluyoruz işte he de geç...

noldu söylediğinin yalan olduğunu göstermem zoruna mı gitti? git poco phone a imei attır kullan iphone'a denk san sonra

Sinirlenmiş baya benim ne yazdığımı da tam anlamamış bende araya kaynıyordum :D. Bilgi vermek yanlış bilgiyi düzeltmeye çalışmak güzel ama dozunda güzel zorla güzellik olmaz sen doğrusunu söylemişsin bilginin, karşıdaki kişi kabul eder etmez zorlamanın mantığı yok.
boş beleş bir şey bilmeden konuşma olması sinirlendirdi biraz kusura bakma dostum

aw hiç hakaret değil, susmuşsun zaten kanıt isteyince sonradan yancın yalan bilgi vermeye başlayınca peşine takılmışsın.

yavaşlatmanın sebebi eskitme değil batarya sağlığı düştükçe telefon kendi kendine kapanmasın diye işlemci voltajını düşürüyorlardı. bunu söylemesi bile hata zaten piyasada bunu anlayacak kafa az apple bunu söylemeden yapsa kimsenin gıkı çıkmazdı

noldu söylediğinin yalan olduğunu göstermem zoruna mı gitti? git poco phone a imei attır kullan iphone'a denk san sonra

boş beleş bir şey bilmeden konuşma olması sinirlendirdi biraz kusura bakma dostum
buranın forum olduğunu unutuyorsun burada herkes fikrini belirtir. biri apple der diğeri samsung. biri nvidia der diğeri amd. bu kadar kasmanın mantığı nedir? kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun?

buranın forum olduğunu unutuyorsun burada herkes fikrini belirtir. biri apple der diğeri samsung. biri nvidia der diğeri amd. bu kadar kasmanın mantığı nedir? kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun?
olay samsung apple nvidia amd sevmek değil olay dayanağı olmadan sallamak.

ilk başlarda adam gibi fikrini belirtirdin uslubunu bozmadan bende sana evet bu mantıklıymış katılıyorum diyebilirdim. toxiclik yapma

olay samsung apple nvidia amd sevmek değil olay dayanağı olmadan sallamak.
hala anlamıyormusun internette bir bilgi gördüm fikrimi belirttim sende belirt fikrini

ilk başlarda adam gibi fikrini belirtirdin uslubunu bozmadan bende sana evet bu mantıklıymış katılıyorum diyebilirdim. toxiclik yapma
Demedin ama duyduğum en saçma şey aw yazma tercihinde bulundun onun yerine, kanıt isteyince kanıtta sunmadın

Düzgünce ben böyle biliyorum yazsan bu tartışma uzamazdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,395
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri