Neler Yeni

16 PRO PİLİ SU GİBİ GİDİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mouseavcisi11
Demedin ama duyduğum en saçma şey aw yazma tercihinde bulundun onun yerine, kanıt isteyince kanıtta sunmadın
o konuda haklsın fakat daha önce bulduğum reddit forum konularını araştırdım ama bulamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demedin ama duyduğum en saçma şey aw yazma tercihinde bulundun onun yerine, kanıt isteyince kanıtta sunmadın

Düzgünce ben böyle biliyorum yazsan bu tartışma uzamazdı.
bu arada illa bir sorunun örnek (sürekli güç tasarruf modunda kullanmak uzun vadede batarya sağlığına zararlıdır diye) illa apple tarafından evet böyle bir sorun var demelerinimi bekliyorsun? bana birde apple kanıtımı yazmışsın :D

Yine bir konu iphone vs android meselesine dönmüş tak diye 6 sayfa entry var. 3550mah cihazı 20-80 arası kullanıyorsun yani tam kapasitenin %60ı, bu cihazın donanımları 4500mah pro max ile aynı. Tabi ki hızlı bitecek. Salla pil sağlığını %10-%95 aralığında kullan. Böyle eziyet çekersin.
bende öyle yapıcam sanırım :D

forzabagimlisi

80+ Bronze
o konuda haklsın fakat daha önce bulduğum reddit forum konularını araştırdım ama bulamadım

bu arada illa bir sorunun örnek (sürekli güç tasarruf modunda kullanmak uzun vadede batarya sağlığına zararlıdır diye) illa apple tarafından evet böyle bir sorun var demelerinimi bekliyorsun? bana birde apple kanıtımı yazmışsın :D
Düzgün bir yerden kanıt olsa yeter, gerçekten buna dair yapılmış bir çalışma. Neyse böyle bir şey yok olsa apple koymazdı o özelliği. Daha da uzamasına gerek yok tartışmanın abarttıysam kb ben asıl öbür elemana kuruldum sende ona yancı olunca sana da püskürdüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mouseavcisi11
Düzgün bir yerden kanıt olsa yeter, gerçekten buna dair yapılmış bir çalışma. Neyse böyle bir şey yok olsa apple koymazdı o özelliği. Daha da uzamasına gerek yok tartışmanın abarttıysam kb ben asıl öbür elemana kuruldum sende ona yancı olunca sana da püskürdüm
bende özür dilerim. bu arada ben kimsenin yancısı felan değilim sana bile hak verdiğim yerler oldu.

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
berkay
kurulduğun kişi ben miyim 😂

İgito

80+ Bronze
ortaokul kavgasına dönmüş bu konu bomboş bi 6 7 sayfa mesaj var

eseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ahmet
Android alınacaksa sadece samsung bakılmalı. Samsung demişkende yok a55 a56 cart curt modeller değil. S serisi alıcaksın almışken de plus veya ultra alacaksın. İphone bazı niş özellikleriyle harika bir telefon ama ülkemizde acayip pahalı. iphone 15 plus alacağıma s25plus alırdım sanırım. 24 plus kullandım pil ve ekran olarak daha muazzam cihaz kullanmadım.

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
Pil sağlığını korumak için yapıyordur
O zaman su gibi gidiyor demesi saçma geldi bana. Ayrıca iPhone'da pil sağlığını korumak için şarj doldururken akıllı doldurma özelliği var. %80'den sonra çok yavaş doldurmaya başlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mouseavcisi11
O zaman su gibi gidiyor demesi saçma geldi bana. Ayrıca iPhone'da pil sağlığını korumak için şarj doldururken akıllı doldurma özelliği var. %80'den sonra çok yavaş doldurmaya başlıyor.
appleın önerdiği şekil %20 - %80 arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mouseavcisi11
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mouseavcisi11
Android alınacaksa sadece samsung bakılmalı. Samsung demişkende yok a55 a56 cart curt modeller değil. S serisi alıcaksın almışken de plus veya ultra alacaksın. İphone bazı niş özellikleriyle harika bir telefon ama ülkemizde acayip pahalı. iphone 15 plus alacağıma s25plus alırdım sanırım. 24 plus kullandım pil ve ekran olarak daha muazzam cihaz kullanmadım.
zaten düz modellere para verilmez son serilerini karşılaştırdığın zaman çok fiyat farkı çıkmıyor

Honor 200 alın
telefon öneri konusu değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,208
Üyeler
172,624
Son üye