iPhone 14 Pro Max'ten 16 Pro Max'e geçilir mi?

Zaten hemen ilk çıktığı gün geçmeyeceğim bu ayın sonu veya önümüzdeki ayın başlarında geçerim o zamana kadarda inceleme videolarına bakarım.
Bence bekleme ön sipariş fiyatı bir tık daha iyi oluyor, sonra zam geliyor klasik. İkinci el sitelerinde fiyat bakıp sat derim geldiğinde.

Bence bekleme ön sipariş fiyatı bir tık daha iyi oluyor, sonra zam geliyor klasik. İkinci el sitelerinde fiyat bakıp sat derim geldiğinde.
Hocam benim telefoncuya vereceğim o da 50k farkla sıfır verecek. Ama takıldığım nokta, telefoncu doğal olarak değerinden daha düşüğe alacak yani 50k, ben elden satmaya çalışırsam belki biraz daha iyiye satarım ama uzun sürebilir satılması o şekilde.

Apple ın tüm ürünlerine sahhip birisi olarak gerek yok kardeşim. (özellikler bakımından)

Hocam benim telefoncuya vereceğim o da 50k farkla sıfır verecek. Ama takıldığım nokta, telefoncu doğal olarak değerinden daha düşüğe alacak yani 50k, ben elden satmaya çalışırsam belki biraz daha iyiye satarım ama uzun sürebilir satılması o şekilde.
Sanmıyorum sen sahibindene koy ilana hemen gidecektir emin ol. Telefoncu senden ucuza alıp kim bilir kaç bin fark koyacak üstüne.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri