Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

16 Yaşında Birisi Hangi Supplementleri Kullanmalı?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
okr
adam ***** değilse kilosu başına 1,5 gram kafiyken gidip 5 gram alırsa tabi önemli sıkıntılara yol açar. ama bu dediğiniz gibi protein tozu için değil tavukla da olsa fazla protein almamalı
kilo başına 5 gr protein alacak babayiğit yoktur türkiyede masrafın altından kalkamazsın. ben 2gr ile zor baş ediyorum :D

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
Hocam bence kullanma. Kilonun yarısı kadar protein tüket tamamdır. 100gr tavuk göğüsün de 30 gr civari protein oluyor. Kilonu 80 olarak dünürsek yarısı olan 40gr protein ihtiyacın için günde 200gr tavuk bu ihtiyacını karşılıyor. Doğal yollardan şaşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Talha Açıkgöz
siz kaç kilosunuz ve ne kadar su içiyorsunuz hocam
5grmı kullanıyorsunuz
ve d3k2 multivitamin ZMA kullanabilirmiyim
Hocam 3 gram yeterli günlük (3 gram creatine. Aromalı creatineler 3 gramda 2-2.5 gram felan creatine içeriyor) içeriğine göre kullan. D3k2 hakkında bilgim yok multivitamin istisnasız her yaştan bireyin kullanması gereken bir şey bence zma hakkında da pek bilgim yok ama kullanılabilir

Bahoz2162

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şahin Yılmaz
Hocam bence kullanma. Kilonun yarısı kadar protein tüket tamamdır. 100gr tavuk göğüsün de 30 gr civari protein oluyor. Kilonu 80 olarak dünürsek yarısı olan 40gr protein ihtiyacın için günde 200gr tavuk bu ihtiyacını karşılıyor. Doğal yollardan şaşma.
İyi forumlar hocam,
Öncelikle cümlenizde TEK bir doğru yok
1.si yazıda belirttiğim üzere 80 değil 57kiloyum
2.si Asla ve asla Kilonun yarısı Protein Spor yapmasa bile Erkek içinde kadın içinde yetersiz 0.5 gram çok yetersiz normal bir bireyse erkek için 1.0 kadın için minimum 0.8 gerekmekte birey spor yapıyorsa 1.5 1.6 idealdir ağır protein lazım 2.0
3.sü 100gr tavuk göğsü 24gr protein içermekte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 3 gram yeterli günlük (3 gram creatine. Aromalı creatineler 3 gramda 2-2.5 gram felan creatine içeriyor) içeriğine göre kullan. D3k2 hakkında bilgim yok multivitamin istisnasız her yaştan bireyin kullanması gereken bir şey bence zma hakkında da pek bilgim yok ama kullanılabilir
5gram kullanırım diye düşünüyorum

Son düzenleme:

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
okr
İyi forumlar hocam,
2.si Asla ve asla Kilonun yarısı Protein Spor yapmasa bile Erkek içinde kadın içinde yetersiz 0.5 gram çok yetersiz normal bir bireyse erkek için 1.0 kadın için minimum 0.8 gerekmekte birey spor yapıyorsa 1.5 1.6 idealdir ağır protein lazım 2.0

kanki günlük 5gr creatin al kilo x 2.0 gr protein al, kilon kadar günlük yağ al yeterli bunlar her öğününe yeşillik ekle karaciğerin de rahatlar, temiz karb al (pirinç, patates gibi) bunları yapıp üstüne 8 saat ve üstü uyursan sağlam idman atıp tükenişe gidersen gelişmeme imkanın yok. sana burdaki bütün konunun özetini geçtim, vitamin olarak zma omega 3 multivitamın alsan yeterde artar.

Bahoz2162

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şahin Yılmaz
kanki günlük 5gr creatin al kilo x 2.0 gr protein al, kilon kadar günlük yağ al yeterli bunlar her öğününe yeşillik ekle karaciğerin de rahatlar, temiz karb al (pirinç, patates gibi) bunları yapıp üstüne 8 saat ve üstü uyursan sağlam idman atıp tükenişe gidersen gelişmeme imkanın yok. sana burdaki bütün konunun özetini geçtim, vitamin olarak zma omega 3 multivitamın alsan yeterde artar.
2x protein zor be hocam sabah kahvalti 2 yumurta yiyom 3yapicam
Oglen okulda aksam evde ne cikarsa yiyorum ama 3 te ikisi protein oluyor.
Aslinda mikrolaro neredeyse tamamlayabiliyorum.Ama boyum kısa d3k2 kullanmak istiyorum.
Şimdi size sorum kreatin ve d3k2 doktora gitmeden kullanilabilirmi?Ve marka önerebilir misiniz??

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Serkan Barındık
İyi forumlar hocam,

Vay be ne bilgilendik.

Top Bottom