Yok takılmak için kullanmıyacağım hattım yok arkadaşlarla mesajlaşırız diye açmak istiyorum malum discord yasakKanka yine sen bilirsin ama bence hiç girme bu sosyal medya işlerine vaktini boşa harcama. 22 yaşıma giricem lisede vaktimi internete vs. boş şeylere verdiğim için çok pişmanım.
Öyle oluyormu hocam o zaman niye 16- ye yasak çok saçma?Doğum tarihini daha büyük gir
Yasak falan değil henüz sadece söylenti var ama bu onaylanırsa muhtemelen önlemi alınır bilmiyorumYok takılmak için kullanmıyacağım hattım yok arkadaşlarla mesajlaşırız diye açmak istiyorum malum discord yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle oluyormu hocam o zaman niye 16- ye yasak çok saçma?
Hesabını şu an büyük bir doğum tarihi ile açarsan hiç bir şey olmazPeki önlem alınsa ne yapabilirim? başka birisinin hesabını mı kullansam
benim arkadaşın hesabı kapandı kimlik fotoğrafı istediler (sadece doğum tarihi görünecek şekilde) 18 yaşından küçük olduğu için banlandı yeni hesap açınca oda banlandı instagram kullanamıyor artık ama sen yaşını büyük gir 2000 falan gir hiç bir şey olmaz benim arkadaşlarım biraz kaşındı o yüzden banladılarPeki önlem alınsa ne yapabilirim? başka birisinin hesabını mı kullansam
Tamambenim arkadaşın hesabı kapandı kimlik fotoğrafı istediler (sadece doğum tarihi görünecek şekilde) 18 yaşından küçük olduğu için banlandı yeni hesap açınca oda banlandı instagram kullanamıyor artık ama sen yaşını büyük gir 2000 falan gir hiç bir şey olmaz benim arkadaşlarım biraz kaşındı o yüzden banladılar