Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Instagram 16 Yaşından küçüğüm İnstagram hesabı açabilirmiyim?

Mete?

80+ Bronze
Merhaba 16 dan küçüğüm haberlerde görmüştüm artık 16 yaş altı kişiler aile izniyle fln hesab açabiliyorlarmış? bu gerçekmi ben nasıl açabilirim o zaman aile izin vermez

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Doğum tarihini daha büyük gir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Şimşek
Kanka yine sen bilirsin ama bence hiç girme bu sosyal medya işlerine vaktini boşa harcama. 22 yaşıma giricem lisede vaktimi internete vs. boş şeylere verdiğim için çok pişmanım.

Mete?

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka yine sen bilirsin ama bence hiç girme bu sosyal medya işlerine vaktini boşa harcama. 22 yaşıma giricem lisede vaktimi internete vs. boş şeylere verdiğim için çok pişmanım.
Yok takılmak için kullanmıyacağım hattım yok arkadaşlarla mesajlaşırız diye açmak istiyorum malum discord yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğum tarihini daha büyük gir
Öyle oluyormu hocam o zaman niye 16- ye yasak çok saçma?

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Yok takılmak için kullanmıyacağım hattım yok arkadaşlarla mesajlaşırız diye açmak istiyorum malum discord yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle oluyormu hocam o zaman niye 16- ye yasak çok saçma?
Yasak falan değil henüz sadece söylenti var ama bu onaylanırsa muhtemelen önlemi alınır bilmiyorum

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Dušan Tadić
Peki önlem alınsa ne yapabilirim? başka birisinin hesabını mı kullansam
benim arkadaşın hesabı kapandı kimlik fotoğrafı istediler (sadece doğum tarihi görünecek şekilde) 18 yaşından küçük olduğu için banlandı yeni hesap açınca oda banlandı instagram kullanamıyor artık ama sen yaşını büyük gir 2000 falan gir hiç bir şey olmaz benim arkadaşlarım biraz kaşındı o yüzden banladılar

Mete?

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim arkadaşın hesabı kapandı kimlik fotoğrafı istediler (sadece doğum tarihi görünecek şekilde) 18 yaşından küçük olduğu için banlandı yeni hesap açınca oda banlandı instagram kullanamıyor artık ama sen yaşını büyük gir 2000 falan gir hiç bir şey olmaz benim arkadaşlarım biraz kaşındı o yüzden banladılar
Tamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,085,879
Üyeler
172,562
Son üye