Neler Yeni

16 Yaşındayım ve Hiç sevgilim olmadı ve bu durumdan sıkılmaya başladım

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar Hiç sevgilim yok ve bu dönemlerde nasıl sevgilim olur bilmiyorum arkadaşların sevgili yapıp bir daha bana bakmadılar bile öyle öyle dağıldı benin arkadaş ortamı ve bir yandan ona üzülüyorum bir yandan yalnızım diye üzülüyorum okuldan yapmak istesen bile ben temiz bir çocuğum yani keko değillim notların ise iyi yani ve tanıdığım tüm kızlar ise keko gibi insanları seviyor sizce ne yapman lazım ?

Arkadaşlar Hiç sevgilim yok ve bu dönemlerde nasıl sevgilim olur bilmiyorum arkadaşların sevgili yapıp bir daha bana bakmadılar bile öyle öyle dağıldı benin arkadaş ortamı ve bir yandan ona üzülüyorum bir yandan yalnızım diye üzülüyorum okuldan yapmak istesen bile ben temiz bir çocuğum yani keko değillim notların ise iyi yani ve tanıdığım tüm kızlar ise keko gibi insanları seviyor sizce ne yapman lazım ?
Üniye hazırlanmalısın boş beleş iş bunlar ünidede gerek yok

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Silindi

Son düzenleme:

Yusuffff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yusuf
Boş iş denmez ama bu aralar boşvericeksin.Geçici şeyler bunlar oyun oyna film dizi video izle.Mutluluk sevgiliyle sözde arkadaşlarla olmaz.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Ha bir de anladığım kadarıyla çevrendeki kızlar hala ergen. Bence hiç bulaşma kendini yorarsın sadece.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Sevgili yapma da, konuşacaksan kızlarla flört olarak konuş. Sevgili çekilecek çile değil valla çok sevmiyorsan. Ki sende de yalnızlıktan sıkılma durumu var. Konuş takıl öyle kafa rahat, sevgili yapmak çok büyük hata bence.

ßeta

80+ Bronze
bu kadar mı kötü yani !
Düşündüğünden çok daha kötü şahsen benim hayatım karardı burdan anlatılamayacak şeyler yaşadım, yapılan hatalar geçmişinde bir leke olarak kalıyor temizlenmiyor lütfen bulaşma beni uyaran olmadı çok pişmanım.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Boş iş denmez ama bu aralar boşvericeksin.Geçici şeyler bunlar oyun oyna film dizi video izle.Mutluluk sevgiliyle sözde arkadaşlarla olmaz.
yok işte arkadaşların hepsi sevgili yaptı dağıldı ben tek kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,655
Üyeler
172,710
Son üye
suloss
Top Bottom