HyperX Cloud 2'den bahsediyoruz zaten. Şans işimi anlamadım ama dip ses sorunu olduğunu çok yazan gördüm. Ses kasamıyorum diyenler de oluyor ara sıra.Nasıl yani hocam core den bahsetmiyoruz ama bormal 2 den
HyperX Cloud 2'den bahsediyoruz zaten. Şans işimi anlamadım ama dip ses sorunu olduğunu çok yazan gördüm. Ses kasamıyorum diyenler de oluyor ara sıra.Nasıl yani hocam core den bahsetmiyoruz ama bormal 2 den
hocam o parlak geri dönüşüm plastik görüntüsü çok korkuttu beni bence çokta mantıklı ve uzun ömürlü değil bu kulaklık görüntü anlatıyor kendini
2500 geri bildirim 4.5 yıldız hocamhocam o parlak geri dönüşüm plastik görüntüsü çok korkuttu beni bence çokta mantıklı ve uzun ömürlü değil bu kulaklık görüntü anlatıyor kendini
olsun hocam ben olsam şu parlak geri dönüşüm plastikten kulaklığa 5 kuruş vermem oyuncu kulaklıklarını bilmem ama ben müzik için bundan çok çok daha iyi kulaklık alabilirim bu paraya2500 geri bildirim 4.5 yıldız hocam
Alamazsın bu aradaolsun hocam ben olsam şu parlak geri dönüşüm plastikten kulaklığa 5 kuruş vermem oyuncu kulaklıklarını bilmem ama ben müzik için bundan çok çok daha iyi kulaklık alabilirim bu paraya
alırım ? ben müzik için dedim ve bu kulaklık illaki kırılacaktır göz var nizam var baya geri dönüşüm plastikten yapmışlarAlamazsın bu arada
Dostum çok saçma konusuyorsun cidden yine sen bilirsin istediğini alalırım ? ben müzik için dedim ve bu kulaklık illaki kırılacaktır göz var nizam var baya geri dönüşüm plastikten yapmışlar
bu arada sürücü kalitesi ile alakalı bir şey demiyorum benim lafım malzeme kalitesineAlamazsın bu arada