1600-2k arası maus önerisi

ammddd

80+
Reaksiyon skoru
2
1.6-2k ya kablosuz üzmicek bi maus önerir misiniz? yada 2.el maus alınır mı? alınırsa piyasası bu cıvarda olan hangi mausları almalıyım

1.6-2k ya kablosuz üzmicek bi maus önerir misiniz? yada 2.el maus alınır mı? alınırsa piyasası bu cıvarda olan hangi mausları almalıyım
a9 plus alabilirsin zaten şuan herkes gelip onu önerecek daha iyisi yok piyasada bu fiyat bandına

Arkadaşın dediği gibi, şuan bu fiyat bandında alınabilicek en iyi mouse budur.

Arkadaşın dediği gibi, şuan bu fiyat bandında alınabilicek en iyi mouse budur.
2.el KGF tam temiz scyrox v8 alınmazmı hocam 2k ya

Elden alıcaksan al onun dışında 2.ele çok güvenemiyorum. Scyroxlarda scroll kroniğini duymuştum bende bir sorun yok ama iyi bak al 2. el almayı düşünüyorsan
Scroll kroniği dediğiniz şey hızlı döndürünce algılamaması öyle değilmi sadece bir ilanda gördüm bu sorunlu şeyide iyice araştırıp alıcam hocam sağolun

Scroll kroniği dediğiniz şey hızlı döndürünce algılamaması öyle değilmi sadece bir ilanda gördüm bu sorunlu şeyide iyice araştırıp alıcam hocam sağolun
Mouseun ortasındaki tekerleğin dönmesine rağmen algılamaması veya hızlı tepki verme gibi sorun.

Geri