Neler Yeni

1600 liraya SteelSeries Rival 3 Wireless almak hata mı?

Squex

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba. S9 ultrada kullanmak için bir Bluetooth'lu fare arıyordum. Monster Pusat iş Bluetooth faresini denedim bozuk çıktı iade ettim, Logitech M.240 Bluetooth denedim çok gecikmeli çalışıyordu iade ettim. Masaüstünde kullandığım SteelSeries Rival 650'yi yıllarca memnun kullandığım için SteelSeries marka aradım ve bunu buldum. 3 taksite Amazon'dan aldım. Bu fare beni memnun eder mi? Bu fiyat bandında başka bir modeli mi yönelmeliydim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
Hata. İki yıl civarı kullandım. Şarj edilebilir pil ile kullanın sürekli pil değişirsiniz. Tekerle iki ayda vedalaşırsınız kronik arızası bu. Kullanılmaz bir alet değil ama kalite beklentinizi düşük tutun alacaksınız.

qeys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yahya selim
Ben olsam almazdım elimde şuan aktif kullanıyorum steelseriesin gg uygulaması ile kullanamıyorum cihazı. Uygulama açıksa mouse uyku moduna geçtikten sonra geri uyandığında asla eşleşmiyor pc ile uygulmayı kapatıp mouse aç kapa yapmam gerekiyor her seferinde, bundan dolayı uygulamayı açmıyorum o zaman sorunsuz kullanılıyor ama ayarlarını makroları her şey unut ayrıca mouse pili sömürüyor çok çabuk bitiyor pil ve ağır bir mouse internette araştırsan wireless modelinin sorunlu olduğunu görürsün zaten rival 3 ün. Yani iptal et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade edip sıcak fırsatlardaki temudan ajazz mouse alınabilir kaliteli gibi duruyor. Hemde 1400 lira.

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam almazdım elimde şuan aktif kullanıyorum steelseriesin gg uygulaması ile kullanamıyorum cihazı. Uygulama açıksa mouse uyku moduna geçtikten sonra geri uyandığında asla eşleşmiyor pc ile uygulmayı kapatıp mouse aç kapa yapmam gerekiyor her seferinde, bundan dolayı uygulamayı açmıyorum o zaman sorunsuz kullanılıyor ama ayarlarını makroları her şey unut ayrıca mouse pili sömürüyor çok çabuk bitiyor pil ve ağır bir mouse internette araştırsan wireless modelinin sorunlu olduğunu görürsün zaten rival 3 ün. Yani iptal et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade edip sıcak fırsatlardaki temudan ajazz mouse alınabilir kaliteli gibi duruyor. Hemde 1400 lira.
bluetooth performansı nasıldır acaba?

Top Bottom