🔥İndirim Steelseries Rival 3 Wireless 1.399 TL

Rival 3ün normal modelini kullandım, güzel mouse ama giriş seviye bir mouse. Zaten bu modeli pilli, 1400 TL'ye zartirizort markasının dütdürüdüt modellerine bakabilirsiniz daha verimli olur.

örnerk verebilir misiniz hocam? razer deathadder v2 hs vardı ama çocuk bi yere atmış kaç gündür bulamıyorum. kablosuz olup da kablolu gibi hissettirmeyecek kadar düşük gecikmesi olan ne vardır ?
vxe r1 bakabilirsiniz atk a9 da olabilir

Beyler sakın almayın youtubeda videom bile var bu mousela ilgili. 1000hz modda kullanırsanız 2 3 gün anca dayanıyor pili. Pil dayandıramazsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjlı pil felan almıştım o da kurtarmadı.

Beyler sakın almayın youtubeda videom bile var bu mousela ilgili. 1000hz modda kullanırsanız 2 3 gün anca dayanıyor pili. Pil dayandıramazsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjlı pil felan almıştım o da kurtarmadı.
ben hiç şarjlı mouse kullanmadım, batarya ömrü genel anlamda kötü mü ?, ve zamanla batarya ömrü bitiyor mu

ben hiç şarjlı mouse kullanmadım, batarya ömrü genel anlamda kötü mü ?, ve zamanla batarya ömrü bitiyor mu
Mouse'a göre degisiyor. Az enerji tuketip performansı yüksek olan sensorlerin pil ömrü uzun oluyor. Razer ve logitech olanlar genelde böyle. Bende şuan herhalde 2 seneden beri razer deathadder v2 pro var pil ömrü gayet uzun ve azaldığını sanmıyorum hic farketmedim.

hocam benim yakın bir arkadaş wraith den mouse almış bozuk gelmiş, ürün açıldığı için iade almamışlar ondan risk almak istemedim

nedenki 650 ips 50 g felan iyi sanmıştım ben
M800 Pro daha önce kullandım kelleden atmıyorum tamamen kronik scroll sorunu olan ve gıcırtı yapan gecikme değerleri de yüksek olan ergonomik asla tutuşu olmayan ve skatezleri aşırı kötü olup kütük gibi duran (Mousepadim Zamanının en pahalı ve en iyi mousepadi olan artisandı o zamanlar ona rağmen kaymıyordu.)

Geri