🔥İndirim Steelseries Rival 3 Wireless 1.399 TL

Tam da mouse bakıyordum da g502 hero ile karşılaşınca nasıl acaba sensörü vs

Pilli almayın aga pişmanlık hem gereksiz ağırlık yapıyor hem de pil değiştirme derdi ekstra masraf , şarjlı pil alıp şarj adaptörü alayım derseniz de fiyat avantajı kalmıyor olayın o yüzden değmez.

https://www.epey.com/klavye-mouse/k...eelseries-rival-3-rgb_steelseries-prime-plus/
bu mouse neden tercih edilmiyor anlamış değilim ben 2 yıldır kullanıyorum mükemmel mouse bütün ayarları altındaki ekrandan ayarlanabiliyor ve de e spor turnuvaları için özel üretilmiş bir mouse karşılaştırmalarına bakar mısınız kablo bile değiştirelebiliyor
Hocam bu farenin normal versiyonunda bir sorun var fareyi kaldırıp mouse pade geri koyunca imleç kendi kendine hareket ediyor o yüzden bu fareden nefret ettim.

bu paralara çok daha iyi ürünler var ss diye para vermeyin
örnerk verebilir misiniz hocam? razer deathadder v2 hs vardı ama çocuk bi yere atmış kaç gündür bulamıyorum. kablosuz olup da kablolu gibi hissettirmeyecek kadar düşük gecikmesi olan ne vardır ?

kronik sorunlu bir model scroll arızası oluyor bir süre sonra, ben kullanıyordum bi anda çalışmamaya başladı anakart yanmış diyip 600 tl istemişti servis

Geri