🔥İndirim Steelseries Rival 3 Wireless 1.399 TL

M800 Pro daha önce kullandım kelleden atmıyorum tamamen kronik scroll sorunu olan ve gıcırtı yapan gecikme değerleri de yüksek olan ergonomik asla tutuşu olmayan ve skatezleri aşırı kötü olup kütük gibi duran (Mousepadim Zamanının en pahalı ve en iyi mousepadi olan artisandı o zamanlar ona rağmen kaymıyordu.)
Valla iyki geçmemiş dediğiniz gibi o zaman, yorumlar felan iyidi baya araştırdım öyle aldım dün sms geldi gümrükten geçmedi diye.

Valla iyki geçmemiş dediğiniz gibi o zaman, yorumlar felan iyidi baya araştırdım öyle aldım dün sms geldi gümrükten geçmedi diye.
Forumdaki çoğu arkadaş bilir M800 Pro cidden saçma sapan bir mouse hocam bi zamanlar övmüşler ben de onu görüp almıştım alakası yok. Gömen arkadaşlar tamamen haklılar. Ben yerinde olsam 2400 şuan galiba fiyatı bütçemı çıkarıp Mchose L7 Pro alırım kim ne derse desin dediğimi al kafan rahat kullan inanılmaz bir mouse.

Forumdaki çoğu arkadaş bilir M800 Pro cidden saçma sapan bir mouse hocam bi zamanlar övmüşler ben de onu görüp almıştım alakası yok. Gömen arkadaşlar tamamen haklılar. Ben yerinde olsam 2400 şuan galiba fiyatı bütçemı çıkarıp Mchose L7 Pro alırım kim ne derse desin dediğimi al kafan rahat kullan inanılmaz bir mouse.
Wraithde ki mouselar güzel ama iade konusunda çok katılar, ürün açılmışsa asla iade almıyolar ondan risk almak istemiyorum şimdi.

İade almıyor diye bir şey yok tamir veya değişim yapıyorlar.
hocam arkadaşım mağdur oldu parası da gitti bilemedim. Hatta bundan mağdur olan diğer insanlarda var

Wraithde ki mouselar güzel ama iade konusunda çok katılar, ürün açılmışsa asla iade almıyolar ondan risk almak istemiyorum şimdi.
Olm hala wraith diyorsun Mchose L7 Pro al geç gaminggenden.

geçen hyperx vardı onu almayan adam bunu alıyorsa yazık olur

bu ürünü 2 yıl boyunca 3 kere sipariş edip kullandım. Hatırladıgım kadarıyla pili hızlı bitiyor ve scroll sorunu vardı.

örnerk verebilir misiniz hocam? razer deathadder v2 hs vardı ama çocuk bi yere atmış kaç gündür bulamıyorum. kablosuz olup da kablolu gibi hissettirmeyecek kadar düşük gecikmesi olan ne vardır ?
Kablosuz olarak deathadder v3 pro var. Uygun fiyatlı olarak V3 modeli var. Ama o kablolu. İkinci elde daha da uygun fiyatlara bulunuyor. Masaüstü pc'de ve sabit kullandığım için kablo ile ilgili bir sorun yaşamıyorum.

2-3 haftada scroll arızası veren çok dandik bir ürün.

lod bozuklugu var ve pilli r1 den daha iyi seçenek yok

SS almayın aldırmayın garanti süresinde bozulursa tamir olayı yok aynı ürün varsa öyle gönderiyorlar yoksa muadil vermiyorlar onun yerine para iadesi oluyor bin liraya aldıysanız ürün enflasyon ile 2 katına çıksa bile aldığınız parayı verdiğinden işlerine geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,378
Üyeler
183,274
Son üye
yefe78
Geri