Neler Yeni

1600 TL parfüm önerisi

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
1600 TL'ye kadar parfüm önerisi istiyorum. Ağır koku istemiyorum. İmza parfümü tarzında parfüm istiyorum. Bleu de Chanel, Sauvage gibi herkesin kullandığı parfümleri önermeyin lütfen.
dostum yanlış anlama sadece merak ettiğimden soruyorum. neden bu kadar pahalı parfum kullanma gereği duyuyorsunuz ki yani benim fikrimce bir parfüme bu kadar para vermek mantıksız geliyor tabi bütçe meselesi. yanlış anlama eleştirmiyorum seni yalnızca merak ediyorum

OnurCiftci26

80+ Bronze
dostum yanlış anlama sadece merak ettiğimden soruyorum. neden bu kadar pahalı parfum kullanma gereği duyuyorsunuz ki yani benim fikrimce bir parfüme bu kadar para vermek mantıksız geliyor tabi bütçe meselesi. yanlış anlama eleştirmiyorum seni yalnızca merak ediyorum
Çünkü sağlıklı ve doğal koku kullanıyorlar. Doldurma parfümlar cilde zarar verebiliyor, solunum yolu hastalığına sebep verebiliyor.
Kankam konuyu okumuyor musun? Bleu De Chanel gibi parfümleri önermeyin demişim.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çünkü sağlıklı ve doğal koku kullanıyorlar. Doldurma parfümlar cilde zarar verebiliyor, solunum yolu hastalığına sebep verebiliyor.

Kankam konuyu okumuyor musun? Bleu De Chanel gibi parfümleri önermeyin demişim.
Prada L’Homme
Moncler Pour Femme Edp
Calvin Klein Obsession

fiyatları bilmiyorum yapıştırdım o zaman.

melkorrr

80+
Hocam kendi kullandığım bir parfüm var kokusu kesinlikle ağır değil çok güzel bir kokusu var. Bulabileceğinizi sanmam ama eğer bulursanız denemenizi tavsiye ederim. Aynısının sarı versiyonu ağırdır keskin bir kokusu vardır. Bu siyah olan yumuşak ve hafif-orta arası bir koku.

Fiyatı düşük olan 1-2 satıcı var oralara hiç bulaşmayın derim muhtemelen sahtedir. Yurt dışından aldığım için (tanıdık getirdi) maalesef şu siteden alabilirsiniz diyemiyorum.
35 ml ne kadar süre götüyor seni kral

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bu arada MAD'in özel serisindeki Narcotic adlı parfüm çoğu orijinal parfümü beşe katlar. Yolunuz düşerse bir deneyin, açık parfüm diye ön yargılı yaklaşanları bile şaşırtıyor.
Ex Nihilo Fleur Narcotique parfümünün klonu mu yoksa kendi ürettikleri parfüm mü?

Top Bottom