Yer yüzünde belirttiğin frekans ve voltajda çalışabilecek bir ram olmadığını biliyorum zaten de boşuna tartışmak istemedimAnladım o zaman ben yanlış biliyorum. Neyse hangi rami alayım sen onu söylersen sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış biliyormuşum, dediğin gibiymiş.
Gear 1, 3800 15-20-8-12-21Tmm sağolun o zaman Ballistix alıcam.
Peki buna ne değerler ideal, imzadaki sisteme göre.
Anlıyorum seni genelde forumda tartışmak zor da ben anlayış gösterirdimYer yüzünde belirttiğin frekans ve voltajda çalışabilecek bir ram olmadığını biliyorum zaten de boşuna tartışmak istemedim![]()
Anladım sağolasın.Açıkçası belirttiğin bütçede alabileceğin en iyi ramler ballistix ama onlarda da 4000 gibi frekansları b-die gibi çok düşük timinglerde alamazsın.
Eyv, peki gece yarısına doğru ya da yarın sana yazsam; şuan kullandığım ram için, bi deneme yapabilirmiyiz? Xmp profilini seçince boot etmiyor memtest'te de milyon hata veriyor. Bende şuan manuel değer verdim cl-16-16-16-36 4000 1.35V'de çalışıyor ama mem testte 15Dk teste soktum 2 hata verdi veriyor, bu sorun ram mi kaynaklı işlemci mi bilemedim, yardımcı olursan sevinirim.Gear 1, 3800 15-20-8-12-21
Tabi bakarızAnlıyorum seni genelde forumda tartışmak zor da ben anlayış gösterirdim
Anladım sağolasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyv, peki gece yarısına doğru ya da yarın sana yazsam; şuan kullandığım ram için, bi deneme yapabilirmiyiz? Xmp profilini seçince boot etmiyor memtest'te de milyon hata veriyor. Bende şuan manuel değer verdim cl-16-16-16-36 4000 1.35V'de çalışıyor ama mem testte 15Dk teste soktum 2 hata verdi veriyor, bu sorun ram mi kaynaklı işlemci mi bilemedim, yardımcı olursan sevinirim.