İnceleme 1650 Tİ Ne Kadar Güçlü Bir GPU?

1650 Tİ laptop modeli ultra ayarlarda Witcher 3 oyununda ortalama 40 fps alıyor.
1660 TI normal model ile ultra ayarlarda Witcher 3 oyununda ortalama 90-100 fps alıyorum. (Hairworks açık)
İşte bu yüzden masaüstü, zorunlu değilse laptop almayın!
Yararlı inceleme teşekkürler.
Asla almayacağım laptop başka şehirde üniversite filan okursam belki ama şu an asla.

Asla almayacağım laptop başka şehirde üniversite filan okursam belki ama şu an asla.
Ben de bol seyehat ettiğim için ve üniversiteyi düşündüğüm için aldım. Pek pişman sayılmam. Beni üzmüyor, istediğim yere benle geliyor :D.
Ama fiyatını kesinlikle haketmiyor.

Ben de bol seyehat ettiğim için ve üniversiteyi düşündüğüm için aldım. Pek pişman sayılmam. Beni üzmüyor, istediğim yere benle geliyor :D.
Ama fiyatını kesinlikle haketmiyor.
Laptop çok ısınıyor diyorlar bide telefon gibi şarj etmek lazım birde ben onun kapağını açarken yanlışlıkla kırabilirim:D

Güzel konu, 1650Ti sanıldığı kadar güçlü değil diye biliyorum ama ucuz sayılabilir.

Güzel konu, 1650Ti sanıldığı kadar güçlü değil diye biliyorum ama ucuz sayılabilir.
Fiyatını haketmiyor.
Şahsen kendim alırken de çok iyi bir indirim yakalamıştım. 1650 fiyatına 1650 ti almıştım. Yine de laptop olduğu için çok pahalı :(.

Fiyatını haketmiyor.
Şahsen kendim alırken de çok iyi bir indirim yakalamıştım. 1650 fiyatına 1650 ti almıştım. Yine de laptop olduğu için çok pahalı :(.
İlk çıktığı zamanlarda 1650 fiyatlarında sayılırdı o zamanlar bence donanım olarak hem yeni hem de sağlam görürdüm şu an ise farklı rakipleri olabilir, bilmiyorum.

İlk çıktığı zamanlarda 1650 fiyatlarında sayılırdı o zamanlar bence donanım olarak hem yeni hem de sağlam görürdüm şu an ise farklı rakipleri olabilir, bilmiyorum.
Gördüğüm farklı bir rakibi yok yine de piyasada. Klasik laptop, fiyatına göre pahalı. Fakat laptop alınması şart ise alınabilir bir seri diyebiliriz.

Geri