1650s fazla mı ucuz?

whspr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
Alınır dostum başını ağrıyacağını sanmam.Bu arada ucuz diye sitem eden de seni gördüm :D

Arkadaşlar bu fiyat cidden en uygunu gibi incehesap gaming gecesinden daha ucuz (Gigabyte 1650s= 1449tl idi) Sipariş verebilirim alınır mı? Alan varmı?
Aalınır

Arkadaşlar bu fiyat cidden en uygunu gibi incehesap gaming gecesinden daha ucuz (Gigabyte 1650s= 1449tl idi) Sipariş verebilirim alınır mı? Alan varmı?
Alınır F/P

Alınır bence al.

Attığın linkteki fiyat iyi. İnsanlar o fiyata sıfır RX570 satıyor. Alınır attığın linkteki.

Alınır dostum başını ağrıyacağını sanmam.Bu arada ucuz diye sitem eden de seni gördüm :D
ya kanka şimdi korkum şey hani garanti dışı kutusuz vs şeyler olması :D

RX 570 fiyatına 580 gücü. vay be...

galax modeli oldukça iyi bence özellikle OC konusunda soğutmada zaten iyi ki 1650 super gibi bir kart için soğutmadan bahsetmeye bile gerek yok onun haricinde eskiden 1200 TL civarında bile satıldı yani alınır bu.

galax modeli oldukça iyi bence özellikle OC konusunda soğutmada zaten iyi ki 1650 super gibi bir kart için soğutmadan bahsetmeye bile gerek yok onun haricinde eskiden 1200 TL civarında bile satıldı yani alınır bu.
şuan sipariş edebilirim emin olmak istedim. oc yapmam gibi yinede alınır yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O site gayet güvenilir, ürünleri sıfır, garantili bir şekilde yolluyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

580 ide geçiyor. 590 gücünde.
cidden o kadar iyi mi? şuan fiyatı/performansı ya :D

Geri