1660 super 144fps üstüne çıkamama problemi

PUBG lite csgo lol her bokta bu sorunu yapıyor bile bile en düşüğe çekiyorum 144fpz sabit çıkmıyor üstüne esskiden çokıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldırdım dedim ya knk dasddsadsasa
en düşük grafikte mi yapıyor bunu csgo da en az 200 fps vermesi gerekiyor çünkü 1660s yani

144HZ monitör varsa zaten 144fps hissetcen o yüzden sıkıntı olmaz hatta artı olur ekran kartı daha az kullanılır.Fps düşmesi başka bir şeyle alakalıdır.
ama eskiden 144fps üstüne çıkabiliyordum ama

en düşük grafikte mi yapıyor bunu csgo da en az 200 fps vermesi gerekiyor çünkü 1660s yani
ya bütün oyunlarda düşük grafik falan fark etmiyor hep yapıyor

ama eskiden 144fps üstüne çıkabiliyordum ama

ya bütün oyunlarda düşük grafik falan fark etmiyor hep yapıyor
hım bilgisayar çok ısınıyor mu yoksa ısı değerleri aynı mı?

ısınma problemim kesinlikle yok işlemci soğutmayı zaten yeni ldım ama ısı değerleri 59 veyahut ekran kartı ise en fazla 65 derece

olabilir knks
ayarlarra gir fps liminiti kapat bilgisayara format atmayı dene

Vsycn açıktır büyük ihtimakle

öncelikle merhabalar 1660 superin driverini yenilediğimden beri şikayetçiyim şikayetim şu tüm oyunlarda 144fps üstüne çıkamıyor monitör 144hz ama 144fps üstüne çıkamıyor driveri sildim tekrar kurdum ama düzelmedi oyunların fps sabitlemelerni kaldırsam bile aynı fps veriyor geforce experince ile alakalı olabilir diye buraya yazmak istedim drvier ile alakalıda olabilir
bendede 1660 ti laptop var bende 144 üzeri göremiyorum galiba driverlarında sıkıntı olmuş olabilir nvidianın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,250
Üyeler
184,127
Son üye
UMUT0763
Geri