1660 super ekran kartı

MelihBerk

80+
Reaksiyon skoru
0
1660 SUPER EKRAN KARTI
ryzen 5 7500f işlemciye geçici olarak (6-8ay) 1660 super ekran kartı takarsam darboğaz veya herhangi bir sorun olur mu lütfen cevap bekliyorum sistemin geri kalanı ddr5

1660 SUPER EKRAN KARTI
ryzen 5 7500f işlemciye geçici olarak (6-8ay) 1660 super ekran kartı takarsam darboğaz veya herhangi bir sorun olur mu lütfen cevap bekliyorum sistemin geri kalanı ddr5
1 ömür bile taksan sorun olmaz işlemcinin ekran kartından güçlü olması kötü bir şey değil iyi bir şeydir fakat ekran kartının işlemciden güçlü olması heh işte problem olan o.

1 ömür bile taksan sorun olmaz işlemcinin ekran kartından güçlü olması kötü bir şey değil iyi bir şeydir fakat ekran kartının işlemciden güçlü olması heh işte problem olan o.
Teşekkür ederim yanıtın için valoramt vb oyunlarda prtalama kaç fps alırım peki

Dediğin şekilde ben kullanıyorum 7500f ve 1660superi bir çok oyunu orta ayarlarda oynatır. Valorant cs için soru işaretine bile gerek yok rahat rahat oynarsın.

1660 SUPER EKRAN KARTI
Bu siteden istediğin bileşenler ile test yapabilirsin

Geri