1660 super fps drop :(

GenrlN

80+
Reaksiyon skoru
17
herkese selam nvidia nın yeni driverini 457.30 u yükledim fakat çok fazla fps drop yiyorum eskidende yiyordum fakat bunun kadar değildi sistem özelliklerim i5 9400f gtx 1660s 8 gb 2666 mhz ramden dolayı yediğimi düşünüyorum oyun içerisinde %65 ram kullanımı oluyor

hangi oyunda

herkese selam nvidia nın yeni driverini 457.30 u yükledim fakat çok fazla fps drop yiyorum eskidende yiyordum fakat bunun kadar değildi sistem özelliklerim i5 9400f gtx 1660s 8 gb 2666 mhz ramden dolayı yediğimi düşünüyorum oyun içerisinde %65 ram kullanımı oluyor
CPU,GPU Kullanım ve sıcaklık değerleri nedir?

bende de aynı sorun var

Hangi oyunda olduğunu söyleyin bu sayede ramden kaynaklı olup olmadığını anlayabiliriz.

bundan önce en az drop aldığınız driverı yükleyin bence

fortnite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fortnite oynuyorum cpu kullanımı 85 100 arası ekran kartı %20 ama ramim 8 olduğu için böyle bi sorunla karşılaştığımı düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir ram ilave edeyimmi ?
fortnite de drop olmaması lazım. Warzone felan olsa neyse de.

Tek kanal 2666 MHz RAM'den kaynaklı olduğunu düşünyorum. Ayrıca sıcaklıklarınız ne?
oyuniçinde ekran kartım 50 derece falan ama performansa aldığım için sıcaklığım böyle işlemci ise 85 100 arası ramin %65 ini falan kullanıyo

Hangi oyunda olduğunu söyleyin bu sayede ramden kaynaklı olup olmadığını anlayabiliriz.
fortnite

fortnite de drop olmaması lazım. Warzone felan olsa neyse de.
oyun baya rame önem vermeye başladı yada driver bozuk anlamadım .d daha dün akıcı bi şekilde güncellemeden önce oynuyordum

oyuniçinde ekran kartım 50 derece falan ama performansa aldığım için sıcaklığım böyle işlemci ise 85 100 arası ramin %65 ini falan kullanıyo

fortnite

oyun baya rame önem vermeye başladı yada driver bozuk anlamadım .d daha dün akıcı bi şekilde güncellemeden önce oynuyordum
kanka aşşırı bir darboğaz oluyor dediğine göre %80 civarında 9400f o kadar güçsüz bir işlemci değil bir sorun var gibi

fortnite oynuyorum cpu kullanımı 85 100 arası ekran kartı %20 ama ramim 8 olduğu için böyle bi sorunla karşılaştığımı düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir ram ilave edeyimmi ?
Ekran kartı ile CPU kullanımını yanlış yazmadıysanız ciddi darboğaz var.

Ekran kartı ile CPU kullanımını yanlış yazmadıysanız ciddi darboğaz var

yanlış yazmışım şöyle izah edeyim işlemci kullanımım oyun içerisinde 85 100 arası ekran kartı kullanımı %30 falan 50 derece oluyor ram kullanımıda %65 falan

kanka aşşırı bir darboğaz oluyor dediğine göre %80 civarında 9400f o kadar güçsüz bir işlemci değil bir sorun var gibi
driverda sıkıntı oldığunu düşünüyorum eski drivera geçicem çünkü eski driverda neredeyse çok az yiyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,559
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri