Meliordie
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
Ilerisi için dedim piyasa eski normlarına dönünce, dönerse tabii..Dostum bu dönemde 5500xt Ler altın değerinde
Ilerisi için dedim piyasa eski normlarına dönünce, dönerse tabii..Dostum bu dönemde 5500xt Ler altın değerinde
Dönmez...Ilerisi için dedim piyasa eski normlarına dönünce, dönerse tabii..
6gb VRAM olsa hiç düşünmez nvida alırdım. Daha üst segmentlere çıkabilsem, yine Nvidia, çünkü Nvidia paket olarak daha çok şey veriyor. Rtx voice, canlı yayın yetenekleri gibi.Wattman hatası ıvır zıvır bir sürü problemi de hesaba katmak gerekir AMD alacaksak. 2 GB Vram'ın üstün boyutta bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
Kısa vadede beklememek lazım uzun vadede, dönebilir burası Türkiye ne olacağını kimse kestiremiyor. Zaten kestirsek çoktan vurmuştuk parayı.Dönmez...
Dönse bile euro ve dolar hep artıyor yine çok pahalı olacak .6gb VRAM olsa hiç düşünmez nvida alırdım. Daha üst segmentlere çıkabilsem, yine Nvidia, çünkü Nvidia paket olarak daha çok şey veriyor. Rtx voice, canlı yayın yetenekleri gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısa vadede beklememek lazım uzun vadede, dönebilir burası Türkiye ne olacağını kimse kestiremiyor. Zaten kestirsek çoktan vurmuştuk parayı.
2000 yılındaki araba fiyatları 2014 e göre az 2017 deki araba fiyatları 2020ye göre az 2021deki araba fiyatları 2024e göre az..... Bu döngü hep böyle olarak devam edecek. Sadece araba değil bir örnek verdim.6gb VRAM olsa hiç düşünmez nvida alırdım. Daha üst segmentlere çıkabilsem, yine Nvidia, çünkü Nvidia paket olarak daha çok şey veriyor. Rtx voice, canlı yayın yetenekleri gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısa vadede beklememek lazım uzun vadede, dönebilir burası Türkiye ne olacağını kimse kestiremiyor. Zaten kestirsek çoktan vurmuştuk parayı.
Haklısın, alım gücü sürekli azalıyor Türkiye'de, en iyi fiyatı veren markayı alacağız. En azından rx 570 gibi Erkan kartına 3700tl gibi fiyat ödemeyeceğimiz. Kesin.Dönse bile euro ve dolar hep artıyor yine çok pahalı olacak .