1660 süper gaming X yeter mi?

Wattman hatası ıvır zıvır bir sürü problemi de hesaba katmak gerekir AMD alacaksak. 2 GB Vram'ın üstün boyutta bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
6gb VRAM olsa hiç düşünmez nvida alırdım. Daha üst segmentlere çıkabilsem, yine Nvidia, çünkü Nvidia paket olarak daha çok şey veriyor. Rtx voice, canlı yayın yetenekleri gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kısa vadede beklememek lazım uzun vadede, dönebilir burası Türkiye ne olacağını kimse kestiremiyor. Zaten kestirsek çoktan vurmuştuk parayı.

6gb VRAM olsa hiç düşünmez nvida alırdım. Daha üst segmentlere çıkabilsem, yine Nvidia, çünkü Nvidia paket olarak daha çok şey veriyor. Rtx voice, canlı yayın yetenekleri gibi.

Kısa vadede beklememek lazım uzun vadede, dönebilir burası Türkiye ne olacağını kimse kestiremiyor. Zaten kestirsek çoktan vurmuştuk parayı.
Dönse bile euro ve dolar hep artıyor yine çok pahalı olacak .

2000 yılındaki araba fiyatları 2014 e göre az 2017 deki araba fiyatları 2020ye göre az 2021deki araba fiyatları 2024e göre az..... Bu döngü hep böyle olarak devam edecek. Sadece araba değil bir örnek verdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,105
Üyeler
189,035
Son üye
theteddy61
Geri