1660 Super hangi marka olmali

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,009
daha önce actigim konulardan sonra eğer bütçe arttirirsam 1660 Super f/p icin dogru bir tercih olucak gibi geldi fakat markadan markaya bile ayni ekran karti farkli performanslar verebiliyor hangi marka hangi sürüm en dogru 1660S seçimi olur tavsiyelerinizi bekliyor simdiden tesekkur ediyorum

daha önce actigim konulardan sonra eğer bütçe arttirirsam 1660 Super f/p icin dogru bir tercih olucak gibi geldi fakat markadan markaya bile ayni ekran karti farkli performanslar verebiliyor hangi marka hangi sürüm en dogru 1660S seçimi olur tavsiyelerinizi bekliyor simdiden tesekkur ediyorum
Çoğu kişi ucuz olanı öneriyor ama ben olsam ve bütçem olsa asus msı falan alırdım

En ucuzu neyse o olabilir,ben inno3d kullanıyorum mesela.

Itopya'da gigabyte 1660 super 2 fanli modelini alabilirsiniz. Hem performance hemde sogutmasi gayet iyi

Asus,msi'ın sadece soğutması daha iyidir.1660super öyle ısınan bir kart değil.
Zaten diyer markalara lafım yok çok iyiler fiyat açısından ama ben kendi kararımı söyledim yoksa galax ınno3d de kesinlikle alınır

en ucuzunu al indirimle vs 2000 TL altında oluyor sanırım.

Çoğu kişi ucuz olanı öneriyor ama ben olsam ve bütçem olsa asus msı falan alırdım
Kusura bakma dostum buda bir aptallık olur :D çünkü Nvidia ekran kartlarında en uygun fiyatliyi almak en mantıklısı kartları ısınmıyor ve her model sorunsuz Nvidia'nın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte 1660S itopyada 1999 TL oluyor sürekli onu alabilirsin.

Kusura bakma dostum buda bir aptallık olur :D çünkü Nvidia ekran kartlarında en uygun fiyatliyi almak en mantıklısı kartları ısınmıyor ve her model sorunsuz Nvidia'nın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigabyte 1660S itopyada 1999 TL oluyor sürekli onu alabilirsin.
n11 de ucuza bulabilir bende gigabyte öneririm birde 3 yıl garantili nvidia kartlar konusunda sana katılıyorum

Kardeşim ben fikrimi söyledim aptallıkla alakası yok adam belki msı olsun istiyo yada asus gidip msı alıyo sonuç adam aptalmı oluyo yani ?

İnno3D al en ucuzu, bütçeyi biraz daha arttırabilirsen 5600XT al ama arttıramaz isen 1660S al

Kardeşim ben fikrimi söyledim aptallıkla alakası yok adam belki msı olsun istiyo yada asus gidip msı alıyo sonuç adam aptalmı oluyo yani ?
Daha fazla para veriyorsa evet, onu sırf ismi MSI Asus olsun dışı güzel olsun diye veriyor. O paraya ram alınabilir mesela işlemci upgrade yapilabilir.

Geri